Milyen hatásos hajnövesztő/hajápoló szerek vannak? Mindegy, hogy házi jellegű-mint pl a ricinus olaj-vagy bogyó-mint pl a hairburst.
Mindegy, hogy házi jellegű-mint pl a ricinus olaj-vagy bogyó-mint pl a hairburst...
Sulikezdésre szeretném kicsit megnöveszteni a hajam(úgy 2-2,5 centivel(ha lehetséges:/), és mint írtam, hallottam a ricinusolajról, meg a hairburstról, de ezeken kívül a tojássárgájáról, az avokádóról, a vöröshagymaléről, meg egy csomó dologról.
Van valaki aki kipróbálta valamelyiket és bevált neki?? (ha valamilyen módszer mint pl a fejmasszírozás, arra is nyitott vagyok:))
Tojássárgája+fehérje, citrom, sör, kókuszolaj, csalánfőzet, diófalevél főzet, és ezek tetszőleges arányú keveréke. Gyorsabban nő tőle a hajad, de azért 2-2,5 cm-t nem biztos, hogy nőni fog a suliig. Kell egy kis idő, amíg a hajad rááll ezekre a pakolásokra. Egy éve kizárólag csak ilyeneket kenek a hajamra, nem vasalom, nem használok sampont, és most nő havonta 2 cm-t.
Kicsit drága, de hatásos még a henna, és amla por. Ezeken kívül elvileg a tormalé is hajnövesztő, de ezt nem próbáltam.
Jaj, sírok a röhögéstől, köszönöm harmadik válaszoló :D
köszönöm a többi választ is azért
4. válaszolónak:én is tudom, hogy hülyeség de azért hátha xD hiszek a csodákban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!