A kutyámnak 3 napja megy a hasa, és nem használnak a házi praktikák. Adhatok neki esetleg ricinus olajat, hogy megfogja a hasát?
Figyelt kérdés
Már próbáltam a száraztápot meg a rizst is, de semmit nem ér. Állatorvost meg inkább kihagynám, mert drága...2016. dec. 9. 11:31
11/21 anonim válasza:
Akinek ennyire nem telik az NE TARTSON KUTYÁT!!!!!!!!
12/21 anonim válasza:
Azert draga...
Nekem mikor ilyen volt ket injekcio 10 ezer volt plusz a gyogytap 5 ezer...
13/21 anonim válasza:
Hahahahaha.
Kosd fel magad,a kötél occsò!! 😂
14/21 anonim válasza:
Kösd fel magadat, te nyomorék...
15/21 A kérdező kommentje:
Kössétek fel magatokat ti...
2016. dec. 9. 23:57
16/21 Kérdezi válasza:
a kutyusoknál is mint az embereknél lehet adni normaflort és szén tabletát, próbáld meg ezeket.. de oka van annak, hogy megy a hasa? esetleg evett valamit amit nem bír? ilyenkor oda kell figyelni rájuk nagyon, mivel 3napja megy a hasa az orvost ajánlanám, ha a szén tabletta nem vállik be. Old meg az orvost mert ez nem játék.
17/21 anonim válasza:
A ricinus nem hashajtó?? Jobb híjjàn széntablettàt adhatol neki ...
18/21 anonim válasza:
Smecta por csecsemőknek is adható vìzben kell eldani de szerintem ha gyenge csirke levest csinàlsz abba is felofhatod, csìrkecsont főzőlével.
19/21 anonim válasza:
13 vagyok!
Elbeszélgethetünk ròla ki a nyomorék!
Ricinus olajat amit hashajtòként hasznalnak te azt akarod adni hasmenésre???
Na ki a nyomorék,hol élsz te hogy ennyit nem tudsz????
Nincs szaros 10ezred a kutyàdra?????
Mivel eteted?àztatott kenyérrel????
Csodàlkoztok hogy hasmenése van????
Te utolsò tahò barom,még nekem ìrod hogy nyomorék gondolkoz màr el magadon?
Ha a gyereked beteg lenne nem vàltanàd ki a gyògyszert??????
Kik tartanak kutyàt?!!!
20/21 anonim válasza:
Van itt egy môdszer csak félig emlékszem rá. Borjùnak ment a hasa, kijött az àllatorvos, kicsi voltam...a gyògyìr kamilla tea (gyulladáscsökkentő) és szén tabletta volt. De a kamilla tea hashajtò hatàsu.... Kérdező nem biztos de hàtha valaki megfejti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!