Szerintetek ez csúnya dolog? :S
szerintem add el. persze csak jó helyre!
a kutya a barátod, családtag, de a macska csak vendég a háznál. soha nem lesz olyan hű társod mint egy kutyus akivel együtt nőttél fel.
sajnálom:\ a kutyusnak meg jó gyógyulást.:)
Én meg eleve nem is értem minek vettél macskát! :S Miért tartasz ennyi állatot, ha nem tudod ellátni őket? MINDIG számolni kell azzal, hogy történhet valami, és mindenki tudja hogy az állatorvosi ellátás sokba kerül.
Gáznak tartom, hogy eladod a macskát, de persze azt sem kívánom, hogy meghaljon a kutyád!
De azoknak akik jönnek a kötődéssel, ha van egy 9 éves gyereked, meg születik egy kisbabád, lemondanál a kicsiről a nagy miatt? Jó nyilván nem lehet összehasonlítani, de azért mégis...
kiaz a barom aki 60kt fizetne 1macskáért?:D
lemegy falura adnak neki 5öt ingyér:D
Nehéz döntés, de mindegy is mit írunk ide te már döntöttél.
Én először megpróbálnám a részletfizetést. Ha ez nem megy megpróbálnék eladni egy tárgyat. Ha ez se sikerül, akkor adnám el a kiscicát, de csakis szerető gazdáknak.
Egy kutya igazi hű társ, aki szeret és szerethető. Nem hagy ott sehol, bajban számíthatsz rá, ragaszkodik a gazdájához, szinte testvéri kötelék alakul ki.
Egy macskát is lehet szeretni, de az soha nem lesz ugyanaz, mint a kutya. Nem olyan ragaszkodó, ő inkább a saját útját járja, de azért egy kis simit elfogad.
Jobbulást a kutyusnak!
A cicának meg szerető gazdit!
néhány kedves válaszoló!
Mi az hogy nincs pénze rá??
pénze van csak nem 60.000 Ft!
Most azért ne legyen kutyája mert nincs 60.000 Ft-ja.
Akkor ezek szerint van még egy dolog amit csak a gazdagok engedhetnek meg maguknak??
Tehát egy olyan embernek akinek a szülei pl.80.000 keresnek annak ne legyen állata, ne legyen boldog?
Gratulálok hozzá!
Bocsi az Off-ért!
Nem tudok jobbat írni előttem már leírták.Nincs akitől kölcsön kérhetnél?Vagy esetleg részletfizetés?
utolsó vagyok!
Jobbulást a kutyinak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!