Nagyon csúnya a cicámnak a szája. Ez gáz? Mit csinálja szegényemmel? (kép lent)
a képen nem látszik de kicsit be is van dagadva
sajnos nem jól látni... így fotóz a telefonom :(
ma adtunk neki féregtelenítő pasztát, lehet köze hozzá?
dokihoz nem akarom vinni, mert a legutóbbi dokihoz vivés után 1 napig az ágy alatt kuporgott
köszi a válaszokat előre is
Miket evett mostanában?
Szerintem mindenképp vidd el dokihoz.
azt ette amit a többi cica
nem lehet hogy a féregtelenítő a pasztától lett ilyen neki? elötte nem volt ilyen
"dokihoz nem akarom vinni, mert a legutóbbi dokihoz vivés után 1 napig az ágy alatt kuporgott"
Te azért remélem nem így állsz hozzá, mert akkor előfordulhat, hogy majd egyszer a föld alatt fog kuporogni a szerencsétlen, mert kímélgeted a lelkét...
Nem sok látszik a képen, csak az, hogy valami elég furcsa, én elvinném orvoshoz. Ha te szád ilyen lenne, mit csinálnál?
Köszi válaszokat. Holnap visszük a dokihoz. Bocsi a kép miatt, de 2megapixeles kamerától ne várj sok mindent
ja és erre válaszolva: "Ha a te szád ilyen lenne mit csinálnál? " Hát őszintén szólva egyszer egy csomó gennyes bigyó volt a számban és csak 1 hét után szoltam anyukámnak, hogy fáj a kajolás, ugyhogy erről ennyit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!