Egy anya cica többféle picit is szülhet? Úgy èrtem, pl. rövid, vagy hosszú szőrű cicàt?
Találtunk egy kiscicàt a kertünkben. Itt van egy szomszèd,pàr hàzzal odébb, akinél van egy ivartalan làny cica,akinek szintén vannak kicsinyei, az illető küldött róluk kèpet, úgy, hogy nem is kértem, mert megkèrdeztük, hogy nem az övè-e. Azt mondja nem, és a képen valóban nagyobbnak tűnnek, amik nàla vannak. Ez mèg csak elvileg 2 hónap körüli, az övèk 3 hónaposak. Viszont ugyanúgy fekete-fehèrek, mint ez ès mint az anya is... Viszont a talàlt, az hosszú szőrű cica, azok pedig olyan "normàl" szőrűek, így képről. De màr ki is törölte a képeket az illető.. Szörnyű, mert ez a harmadik kiscica, akit találunk..
Köszi előre is!
Simán lehet tesók között méretkülönbség, ha a többi erőszakosabb, többet szopik stb, és aki le van maradva az mindig le lesz maradva, ha a gazdi nem segít be neki...
Egy anyamacska több baktól lesz vemhes, akár az összes kismacseknak lehet más az apja.
Jöhetett a szomszédtól is a kölyök, nekiindult a világnak, vagy messzebbről (még inkább nekiindult... esetleg kidobták). Keress neki gazdit, addig remélem be tudod fogadni átmenetileg.
A szomszéd macskái azt mondtad 3-4 hónaposnak nézed őket. Aki nálad van az 2, nem lehet az övé. Illetve ilyen pici korban még gyorsan nőnek 1 hónap korkülönbség is nagy eltéréssel jár, nemhogy 2. Vannak méret különbségek testvérek között is, de nem ekkora.
Mindenesetre sok sikert és türelmet a gazdi kereséshez :)
Igen, meg azt mondta az orvos, hogy ez a cicus teljesen egészséges, szóval nem mondott ilyet, hogy le lenne maradva, vagy ilyesmi.
Köszi, nem tudom, sikerrel jàrunk-e, mert mèg senki sem jelentkezett èrte, ès van egy olyan èrzèsem, hogy nem is fognak, pedig itt tényleg nem maradhat...:( De próbálkozom tovább, persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!