Egy anya cica többféle picit is szülhet? Úgy èrtem, pl. rövid, vagy hosszú szőrű cicàt?
Találtunk egy kiscicàt a kertünkben. Itt van egy szomszèd,pàr hàzzal odébb, akinél van egy ivartalan làny cica,akinek szintén vannak kicsinyei, az illető küldött róluk kèpet, úgy, hogy nem is kértem, mert megkèrdeztük, hogy nem az övè-e. Azt mondja nem, és a képen valóban nagyobbnak tűnnek, amik nàla vannak. Ez mèg csak elvileg 2 hónap körüli, az övèk 3 hónaposak. Viszont ugyanúgy fekete-fehèrek, mint ez ès mint az anya is... Viszont a talàlt, az hosszú szőrű cica, azok pedig olyan "normàl" szőrűek, így képről. De màr ki is törölte a képeket az illető.. Szörnyű, mert ez a harmadik kiscica, akit találunk..
Köszi előre is!
na de a méretük nem...
a macska kb 2 hónapig vemhes így nem lehet ugyanaz az anyja.. főleg ha ivartalan...
Hú, akkor nem tudom... Egyedül akkor emiatt vannak kétségeim, hogy azok így képről tényleg nagyobbaknak látszottak, ez nagyon picike hozzájuk képest, vagy csak nem fejlődött volna úgy? Azt nem hiszem, vagy nem tudom...
Köszi a válaszokat.
De csak tudja már a szomszéd hogy hányat ellett a macskaja. Környéken máshol nincs macska?
Amúgy az lehet, hogy neked úgy tűnik, hogy akkora aztán meg nem is akkora meg persze az egyik lehet nagyobb mint a másik.
En úgy tudom, de lehet tevedek, hogy az alapján meg lehet megkülönböztetni hogy van-e 3 hónapos, hogy az alatt csak tejfoga van, afelett meg jönnek a rendes fogai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!