Milyen színű/fajta cicátok van?;))
Figyelt kérdés
Nekem egy vörös és egy iromba, imádom őket2022. júl. 13. 09:30
1/15 anonim válasza:
Kettő sima keverék. Egy fekete és egy teknőctarka
2/15 anonim válasza:
1- foltos Szfinx lány cica
1- makrela mintás brit shorthair fiú cica.
3/15 anonim válasza:
Keverék. Fekete fehér. Én is imádom :)
5/15 anonim válasza:
Utcacica, egy vörös és egy füst szürke.
6/15 anonim válasza:
Két sima házicica, mindkettő cirmos és testvérek. Egy kék brit rövid szőrű és még idén csatlakozik hozzájuk egy Maine Coon cica is, reményeink szerint vörös-fehér kandúr (már megszülettek a picik :D)
7/15 anonim válasza:
Három házicica :)
Egy szürke-fehér
Egy tenkőctarka
Egy fekete
8/15 anonim válasza:
Két fekete házicica, Szaffi lány, Bagira fiú.
9/15 anonim válasza:
Egy óriási vörös kandúr. Sima vörös cirmos házicica az anyja és hófehér hosszú szőrű perzsa az apja. Emiatt ő egy hihetetlen szép, hosszú szőrű zsemle színű cica lett (néha erősebb, néha halványabb épphogy észrevehető csíkokkal a bundájában), akinek a pofija viszont a házimacska jegyek miatt csodaszép formás. Aranyló borostyán szeme van. Gyönyörű úgy ahogy van.
10/15 anonim válasza:
#9, mintha az én cicámat írtad volna le, csak én nem tudom, hogy hogy lett ilyen gyönyörű, mert 4 hetesen kidobva találtam.
A füst szürke meg pont nagyon pici, hatalmas zöld szemekkel.
#5 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!