Mit lehet tenni azokkal a maradi emberekkel, akik szerint a macska "fogyó eszköz", és nem hajlandóak se ivartalaníttatni, se rendesen gondozni, se csak bennt tartani?
Miért van ez az elterjedt felfogás, hogy ha valaki rendesen figyelembe veszi a háziállata igényeit, minőségi kaját ad neki, vesz neki bútort, foglalkozik vele, az be van kattanva, beteges "macskás nő"?
Szerintem ez lenne az alap, a normális állattartás.
Látod Kérdező, itt is a válaszolók egy része még büszkén is hirdeti, hogy idióta. Akkor szerinted a macskatartásuk milyen lehet?
Ajánlom, nézd meg Svájc, Amerika vagy a többi fejlett ország tőrvényeit. Meg fogsz lepődni, ott ugyanis keményem megszabályozták hogyan és miként lehet állstot tartani.
39 és 40 valaszolók hazudnak, próbálják letagadni a nyilvánvalót.
Mit adj'Isten PONT Svájcit értettem a Nyugat európai alatt, ott jártam többször helyi, svajci, jómódú, igényes családnál de a macska WC szag érződött végig a ragyogó szép, tiszta lakásban.
És a macska mikor végez a wc-n lépdel kifelé onnan és rázogatja a mancsait, potyog, röpköd belőle a pisis alom de néha a híg kakás is.
Hiába próbálják a macskások ezeket a tényeket eltakarni, letagadni, cáfolni.
Nekem is volt számtalan macskám, teljes mértékben képben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!