Mit lehet tenni azokkal a maradi emberekkel, akik szerint a macska "fogyó eszköz", és nem hajlandóak se ivartalaníttatni, se rendesen gondozni, se csak bennt tartani?
Miért van ez az elterjedt felfogás, hogy ha valaki rendesen figyelembe veszi a háziállata igényeit, minőségi kaját ad neki, vesz neki bútort, foglalkozik vele, az be van kattanva, beteges "macskás nő"?
Szerintem ez lenne az alap, a normális állattartás.
80 ha bezárod a szád, a büdös is megszűnik
78 inkább hiszek egy szakembernek, mint egy lofasz joskának. Vidéki suttyo mentalitás, az ország segglyuka vagytok, nem csoda, hogy a 80as büdöset érez
Egyszer egyik ismerősömnél voltunk, mikor a macska az almot használta, olyan büdöset kakkantott, hogy a bűzborz is megirigyelhette volna.
Úgy tettem, mintha nem vettem volna észre, de az iserősöm szerencsére ablakot nyitott.
91# Igen, a konzervektől őrült büdöset kakkantanak és ha halas a cucc, akkor az rémálom.
Hiába, nem lakásba való.
Mai napig orromban van mikor a lakásban sz@rik a macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!