Hogyan tudnám ezt feldolgozni?
6-os,komplett laboreredmény még nincs a kezünkben. Jelenleg azért harcolunk, hogy a cicámnak legyen elég vére, hogy egyáltalán értékelhető mintát szerezzünk tőle.
Nem eszik egyáltalán. Én etetem minden nap fecskendővel. Tőbbféle vitamint, immunerősítőt kap, étvágyfokozokat és mostmár minden nap az állatorvosnál infúziót is.
8-as a "látta egyáltalán állatorvos?" kérdés honnan jött? Szerinted a kisujjamból szoptam ki, hogy ez lehet a baja?
Már a második dokinál vagyunk. Az első nem nagyon tett erőfeszítéseket a javulás érdekében. Ezért váltottunk, de elhiheted, ha ez az orvos sem tud eleget tenni, megyek tovább. Csak nehéz. És rossz őt így látni. Mindent megteszünk, megteszek, de az orvos előrelátó véleménye megrémít.
9-es, ezt teszem jelenleg is. Csak nehézm lelkileg nagyon nehéz.
10-es, én teljes életet szeretnék neki. És ez nem az.
De még nincs vége, úgy írsz sokszor mintha már meghalt volna. Még él. Van remény.
Én írtam az első választ is, továbbra is javasolnám, hogy vegyél ki szabadságot... vagy hát jövőhéten hosszú hétvége, kicsit töltödj fel, kapcsolódj ki, meg persze legyél a cicácáddal. Egyébként hogy van a macskád? Úgy értem, hogy a kedve milyen nem az egészségi állapota.
Érdekes a stílusod. Önsajnálat helyett inkább vinnéd el dokihoz.
Ha meg szenved, el kéne altatni. Nem azt kell nézni neked mi a jó (hogy látod hogy még x napot éhezve szenved és ingyen meghal), hanem hogy neki mi lenne a jó (fájdalommentes felszabadító halál). Az ő szenvedése ne rólad szóljon már, mrs rinyagép.
14-es te se szerettél még egy állatot
Egy nyomorult vagy.. ha fáj a fejed anyádék lelőnek hogy ne nyavalyogj?
Nem kivanok neked rosszat, csak h hasonlóan álljanak majd hozzad is a szeretteid mikor a segítségükre szorulnal.. te lelketlen utolsó
12-es, mindent megteszek.
13-as, egyébként bágyadt. Kevesebbet mozog. Leginkább fekszik,többnyire velem/rajtam az ágyban. Most folyamatosan vele tudok lenni. Ha nem így volna, természetesen megoldanám.
14, ha nem lennél retardált, elolvasnád a teljes kérdést és a kommentjeimet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!