Van itt olyan akinek baja lett a lenyelt macskaszőrtől?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:53
1/8 anonim válasza:
Gyakran benyelem akaratlanul, eddig semmi bajom nem lett.
2/8 anonim válasza:
30+ éve vannak macskáim lakásban, valószínűleg egy csomó szőrt lenyeltem már. Semmi bajom nem volt tőle soha. Még csak beteges sem vagyok, amire rá lehetne fogni, hogy esetleg attól lenne.
3/8 anonim válasza:
Én rendszeresen benyelem a kutya és a macskaszőrt is. Torok körüli kellemetlenségen kívül soha semmi gondot nem okozott.
4/8 anonim válasza:
Ha nem csomókban nyeled le, akkor nem fog gondot okozni.
5/8 anonim válasza:
Ha az baj, hogy zavar, hogy a számra, ajkamra kerül, amikor puszilgatom, akkor igen. Kézzel, és vízzel való öblítéssel elmúlik.
Ami lemegy, az holnap kijön...
6/8 anonim válasza:
Macskaszőrtől nem,de a munkatársam gyereke majdnem meghalt egy szál staffordshire terrier szőrszáltól. Beleállt a dobhártyájába,elfettőződött,és a kisfiú majdnem meghalt.
Persze a macska szőre valamennyivel puhább,az szerintem nem csinálna ilyet.
Max vakbélgyulladást.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha az adott ember nem allergiás az állatra, akkor max akkor lenne tőle baja, ha marokszámra csomókban enné a szőrt. A saját hajunkat és szőrünket is megesszük néha.
8/8 anonim válasza:
Emberben is tud bezoár (szőrdugó) kialakulni, de nem a szálló majd lenyelt néhány macskaszőrtől, hanem mikor a szellemileg nem ép gyerek folyamatosan felzabálja a saját haját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!