Eltűnik egy idő után a macskaszőr?
Ezidáig csak felületesen összeporszívóztam 2-3 naponta, de így is elég sok a macskaszőr a lakásban, nem látszik, viszont mist új melóhelyem van, ahol kaptam munkaruhát, hazajöttem, leültem az ágyra és tiszta macskaszőr lett. Na ez kiverte nálam a biztosítékot és arra gondoltam, komolyabban ráállok a dologra. Érdekelne, ha napi szinten kifésülném a macskákból a levedlett szőrt illetve tartanám ezt a 2-3 naponta való porszívózást, akkor el lehet érni azt, hogy szép lassan "kitisztul" a lakás?
Vagy aki macskát tart hogyan tartja szőrmentesen a lakást?
Ruháimból sem nagyon tudom kiszedni, se a henger nem vált be, se egy speckó erre való eszköz (valami mágikus szösztelenítő), valamennyit leszednek, de a nagyrésze simán ottmarad a ruhán. Az eddig legjobban bevált dolog nálam a forgóhengeres fej a porszívón, de most minden nap összerakni meg zajongani vele, dőleg reggelente..
Bármilyen tanácsot meghallgatok ezzel kapcsolatban!
Ahol szőrös állat van, ott sajnos szőr is van. Nekem bevált a henger a ruháimra.
Az nem opció hogy a munkahelyeden tartod a munkaruhád, és ott öltözöl át reggelente?
Nem is értem hogy feltételezed azt, hogy ha van macskád, akkor el fog tűnni a szőre egy idő után? :D
Persze, ha nincs macska, akkor egy idő után a maradék szőr is eltűnik vele együtt. De úgy, hogy van utánpótlás mindig, úgy lehetetlen :)
Ez most olyan, mintha egy kólaraktárba folyamatosan érkezik a kóla-utánpótlás. Hiába iszod meg a raktárban lévő 122 liter kólát egy hét alatt, ha jövő héten reggel érkezik másik 150 liter.
A lakás akkor fog kitisztulni, ha már nem lakik ott a cica.
Addig meg nem kell a munkaruhában leülni azokra a bútorokra, amiket a macska is használ. Ennyi.
Szöszleszedő hengerből is van amúgy egy csomó féle, tapasztalataim szerint az Ikeás, Dm-es, Mülleres a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!