Milyen robotporszívót ajánlanátok 2 cica mellé?
Figyelt kérdés
Sima házi cicák, nagyon hullik a szőrük. A kefélést nem engedi sajnos egyik sem.
Nagyon zavar már, hogy minden folyton csupa szőr, ha naponta 3x porszívóznék sem lenne elég...
Javarészt járólap van a lakás azon részén, ahol ők is közlekedhetnek (egyedül a hálószobába nem mehetnek be) + van egy kb 3x2 méteres szőnyeg a nappaliban, jó lenne, ha az sem lenne akadály a porszívónak.
Van esetleg valakinek tapasztalata robotporszívó vs. macskaszőr ügyben?
2021. febr. 17. 13:43
1/8 anonim válasza:
nekünk 2.5 éve van xiaomi roborock s50, teljesen bevált. ha most vennék, akkor már s60, vagy s5 max-ot vennék, egyébként tudtommal a xiaomi-k legjobbak ár/érték arányban, bátran ajánlom
5/8 anonim válasza:
Nekem első gen Xiaomim van. Az is jó
6/8 anonim válasza:
Xiaomi vacuum mop.
Ez a típus fel is mos, elég szépen.
7/8 anonim válasza:
Szerintem bármelyik jobb robotporszívó megbírkózik ezzel. Szőnyegek mélytisztításában az iRobotok nagyon jók a kettős hengerkeféknek hála, de persze cserébe elég húzósak árban tudásban meg nem nyújtanak többet. Bármelyik Roborock, Viomi, Ecovacs jó erre a feladatra szerintem.
8/8 anonim válasza:
Ezt nem hagyhatom ki, egy jó tanàcs. Bàrmilyet is vàsàrolnàl, éjszakàra kapcsold ki! Nem egyszer ébredtünk arra, hogy a cicó "utazik" rajta :D, vagy csak beprogramozott egy hajnali porszîvózást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!