Miért nem írják ki a tenyésztők, hogy mennyiért árulják a kiscicákat?
Szerintem a legtöbben tudják a másik tenyésztő árait. Én is tudom, hogy a többi tenyésztő mennyiért adja a cicákat, viszont az eltérő, hogy milyen "felszereltséggel".
A Facebook töröl/letilt ha árat írunk ki, mivel tilos az állatok adásvétele. Ez ennyire egyszerű.
Weboldalon én személy szerint nem szeretek mindent kitálalni, valamiről csak kell a gazdijelölttel beszélgetni, hogy kicsit megismerjem. Ehhez bőven jó egy kezdés, meg hogy hogyan kérdezi az árat. Aki csak annyit ír, hogy "helo ár?", az egyértelmű, hogy nem lesz komoly érdeklődő. Aki bővebb szavú, és nem az első kérdése az ár, többnyire komolyabb érdeklődő. Illetve így jobban meg tudom velük beszélni a dolgokat (hogyan adjunk a kicsiket, miket kell tudni róluk/rólunk, stb), és nem háborodnak fel azon, ha például egy 10-essel drágábbak lesznek a cicák 2 év múlva, mert emel az állatorvos, emel az egyesület, emel mindenki. Nyilvánosan ezért megköveznének.
Hirtelen ennyi okot tudok mondani.
Felesleges az árrejtegetés, mert egy telefon vagy látogatás után úgyis megmondják az árakat. Akkor lehet alálicitálni és megtudja a NAV is.
Azért nincs kiírva, hogy odamenj. Ha odamentél, akkor nagyobb az esélye, hogy veszel is valamit mert jajdecukiédiapaveddmeg!
Marketing.
8-as: Egy tenyésztőt se tudok, aki előre ne közölné az árakat. NEM átjáróház senki, nem fognak odahívni full idegeneket, hogy majd ott megtudják az árat és kikönyörögje.
Ha meg lehet licitálni, az a legalja a tenyésztőknek is. Nem piacon árulnak egy táskát.
Gyűlölöm azt is, amikor azt hiszik a tk miatt olcsóbb a cica több 10ezerrel. NEM! A törzskönyv ára 3000 Ft! Ha enélkül jelentősen olcsóbb, érdemes elgondolkodni az adott illetőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!