Macskaszőr leszedése plédről ?
Mindkét cicámnak van egy plédje amire ráragad a szőrük és lerázni, kimosni sem lehet. Azzal a szöszölőhengerrel próbálkoztam már de nem igazán vált be (kb egy egész tekerccsel el kéne használni de még úgyis lehet maradna rajta)
Láttam hogy léteznek ilyen szőreltávolítók de érdekelne tapasztalat hogy tényleg beválik-e?
Vagy esetleg valamilyen más megoldást tudna valaki?
Mi is ilyesmit használunk, de 100% -ban ez se hatásos :)
Ez messze a legjobb...
Illetve van egy ugyan ilyen anyagból készült kesztyűnk.
Ezzel a kettővel harcolunk, meg naponta ki van kefélve a macska szőre.
Csak hát fél hosszú, szóval van gazdagon...
Ahol sokat vannak ott olyan mennyiségű szőr lesz hogy azt csak kemény munkával tudod megtizedelni de közel teljesen eltüntetni az nó csensz szerintem :D
1. Ha ágyban fekszenek vagy a mi takarónkon ott nem nagyon szoktak szőrt hagyni, ha mégis marad ott az simán kijön, viszont nekik direkt állatoknak való takaró van és az kb mintha vonzaná a szőrüket és teljesen bele is tapad (pepcoban az a tappancsos állatoknak való pléd, ha szoktál menni biztos láttad már)
2. A saját plédjükön nem érdekel ha marad egy kevés szőr de azért a nagyját mindig próbálom eltüntetni :D Akkor megpróbálok egy ilyen kefét, hátha legalább egy kicsit is segít. Jobb mintha mindig egy tekercs szöszölőt használnék el erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!