Macskafésülő kesztyű? Tapasztalatok?
Nekünk semmit nem ért a kesztyű sajnos.
Kozmetikushoz visszük évente 2x, meg amit hagy azt itthon kifésülöm naponta.
Nekem semmit nem szedett ki a macskából (kb 5 centi hosszú szőrű), csak húzta neki, de szőr az nem jött.
Egy sűrű fokú fésű sokkal többet ér. Az aljszőrt fontosabb kiszedni, hogy szellőzzön a bunda, a kesztyű viszont csak a kivedlett felső bundát szedi le.
Lehet a te cicádnál problemasabb lenne a fésű ha ennyire nem szereti az érintést. Nekem bárhol simogatjuk imádja főleg a hasát.
Próbáld hozzászoktatni az érintéshez. Mikor megsimogatod mindig adj neki egy finom jutalomfalatot. Ha a hasát nem engedi simogatni az azt jelenti hogy sajnos nem bízik benned :(
Lényeg a lényeg, a kesztyűt nem ajánlom, csak pénzkidobás, és ha le is jön egy kevés szőr az mind a ruhádon/földön landon, a fésűben pedig bennemarad, és többet is kiszed.
Nekem volt egy macskám akit csak a kesztyűvel lehetett fesülni, még élvezte is. A furminátortól elfutott.
De tény hogy átlagban a furminator a nyerő. Vannak marketplacen is olcsóbban, ha a bolti árat drágának tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!