Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megbántad vagy jó döntés...

Megbántad vagy jó döntés volt, hogy lett cicád? A nehézség és feladat, a problémák, vagy az örömök vannak túlsúlyban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 14:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Két cicám van: mindkettőt az utcán találtam. Nagyon eltérő jellemek, igazi személyiség mindegyik, de sosem bántam meg: akkor sem ha "rosszak", mert sosem azok, csak élik a kis életüket, pechükre- az én elvárásom miatt- az én kis lakásomban kell azt tenniük.
2022. márc. 27. 16:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is voltak macskáim gyermekkorom óta, és soha egyiküket sem bántam meg.
2022. márc. 27. 16:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a cicám,sosem bántam meg.Még ha le is ver néha valamit.Csak ölelgetni lehet a kis mocskot.
2022. márc. 27. 16:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük a szívünkre a kezünket: ki nem bánta még meg mikor hazaérsz egy stresszes, fárasztó nap után és szét van hányva a lakás mert felzabálta a kedvenc növényedet vagy csak sok szőrt nyalt, annyi a frissen felszenvedett tapétának, kiborítva a kedvenc virágod és grátisz belepipikélve.. :D De ahogy ott ül mellette azzal a cuki nem én voltam nézéssel, jön dorombolni, hozza a kis motyóját hogy nemtom hova mész de én is jövök, hát bakker, máris elmúlik az én most megölöm érzés! :D
2022. márc. 27. 16:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, persze, amit az utolsó ír nekem is megvolt. Van amikor azt hiszem, szálanként tépem ki a hajam, aztán meg a macska bajszát is :D

Pedig nekem hirtelen jött, kidobták és úgy mentettem meg, aztán maradt. De jó döntés volt.

2022. márc. 27. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nehézség van: az össze-vissza pisilés:( Ez tényleg elég dühítő tud lenni, állítólag van rá megoldás, de az én cicám egy idő után mindig elkezdi. De akkor sem bántam meg:)
2022. márc. 27. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Sosem bántam meg. Ő mindig itt volt velem, segített, ha nehezebb időszakon mentem keresztül, hűséges, szerető társam volt mindig is. Rettegek attól a naptól, amikor majd el kell válnom tőle. El sem tudnám képzelni, hogy egy üres lakásba jövök haza, ahol nem vár rám a macskám.

Imádom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy elhoztam.

2022. márc. 27. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Jelenleg úgy érzem ez lesz az első és utolsó macskám. 17 éves lesz nemsoká. Fiatal korában nagyon undok volt, én pedig még gyerek. Sokáig fújt ránk, mindig karmolásokkal voltam teli, kergetett a lakásban. Jó pár évig csak lakótárs volt, nem tudtunk vele semmi se csinálni. 6 éves korában hoztunk mellé egy másik cicát, aki egy kedves, bújós állat volt. Sajnos ő váratlanul, 1 év után, fiatalon meghalt. Utána egy, majd még egy ölebet fogadtunk még be. Addig is kutyás embernek tartottam inkább magam, de miután meglettek a kutyák, tudtam, hogy tényleg az vagyok. Utána elkezdett a macskám lenyugodni, mára már bújós. De igazából nem ad pluszt a cica jelenléte az életünkhöz. Nem bántam meg, de a jövőben maradok a kutyáknál.
2022. márc. 27. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
16-os, miert pisil ossze-vissza? Ivaros? Akkor azert. Ha nem ivaros, akkor pedig valami baja van, gyakori a gyulladas,homok, hugyko.
2022. márc. 27. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

Örülök, hogy vannak macskák, sok jó oldala van, annak ellenére, hogy öntörvényüek.

Bosszantó vagy rossz,

-hogy felmegy az asztalra amíg nem "szocializálódik"

-nehéz elviselni, hogy eltűnik, baleset éri, miután megszeretted

-"jelöl"

- ha bent felejtjük a lakásban éjszakára, hajnalban felébreszt, ki akar menni

Jó dolgok

-kertes házban lakunk, nincs egér a macskáknak köszönhetöen

-dorombolása kedvező élettani hatású

- türelemre nevel, megtanit tiszteletben tartani a privát szférát.

-gondoskodni kell róla és ez jó

2022. márc. 27. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!