Az alábbi tünetek alapján szerintetek mi lehet a macskám betegsége? Értelmes válaszokat kérek. Előre is Thanks
“Az orvos nem tudott konkrétat mondani.”
Akkor tőlünk mit vársz? Amúgy ez már kezd groteszk lenni, hogy ezen az oldalon minden állatorvos tehetetlen. Kezd gyanús lenni, hogy nem is viszitek a háziállataitokat orvoshoz, és azért kérdezgettek itt.
Parvo lesz az szerintem! Véres, rendkívül bűzös hasmenése volt? A másik kicsit azonnal vigyétek egy normálisabb orvoshoz, mert ha időben kap megfelelő kezelést, akkor van esélye a gyógyulásra!
A nyelési nehézségeket okozó nyirokcsomó duzzanat inkább a FIV-re vagy a leukózisra jellemző, itt is lehet hányás-hasmenés, de ezek inkább idősebb macskákra jellemzőek!
Első válaszolónak írom ha nem ismersz engem ne alkoss véleményt ismeretlenül és ne általánosíts, felelős állat tartók vagyunk, a cicámat is nem rég vittem ivartalanítani rá 2 3 hónapra hogy ellett. Mellesleg mindenki magából indul ki. Szerinted néztük volna tétlenül hogy a macska haldoklik
Második válaszolónak üzenem hogy lett volna sokkal jobb állatorvos is aki az én macskámat is műtötte de jelenleg sajnos szabadságon van kb július 08-tól július 20-ikáig, addig meg nem várhattunk, a macskámat majd hozzá viszem varrat szedésre, 22.-ére kaptunk időpontot. Attól félek hogy a másik kiscica sem fogja addig kihúzni :/ Holnap szeretnénk ugyan ahhoz a barom állatorvoshoz elvinni aki az elsőt is vizsgálta mert per pillanat összesen 2 állat orvos van elérhető, az első akihez vittük az előző cicát hanyag és kábé leszarja a dolgot pedig 13.000 Ft-ot ott hagytunk. a Másik orvosnak meg mindenre az a tanácsa hogy eutanázia kb.
Szia!
Nem tudom hol laktok,de a mi cicánkat ugyan ilyen tünetekkel vittük be a Felicavet Állatkórházba és kiderül,hogy parvós. Egy teszt alapján. De meggyógyult. De mi amint észrevettük a tüneteket,egyből vittük. Siess! Jobbulást a cicának! Máskor oltassátok be a kiscicákat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!