Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha továbbra sem eszik, akkor...

Ha továbbra sem eszik, akkor el kell altatni?

Figyelt kérdés
Szeretném megelőzni a lincselést, ezért röviden a sztori: macskám kiszökött, igen az én hibám, tisztában vagyok vele és elhihetitek, átkozom is magam miatta eleget. Hazajött 3 nap után, borzasztóan nyálzott, gennyezett a szája. Orvos, kitisztította neki, infúzió, gyógyszerek, vélhetően belenyalt valami háztartási szerbe/méregbe, ami megmarta a nyelvét, ínyét. Orvossal azóta kétszer beszéltem még, de holnap, azaz a 10. napon kell konzultálnunk a továbbiakról. Sajnos elképesztően keveset evett ezekben a napokban, minimális főtt csirkét és májkrémet, egyetlen pozitívum, hogy sokat iszik. Igazából az érdekelne, volt e valaki hasonló helyzetben, illetve mi lenne a legjobb megoldás szerintetek? Borzasztó tanácstalan vagyok, nyilván nagyon nem szeretném elveszíteni, de az ő érdekeit szeretném szem elott tartani, ezert próbálok felkészülni legrosszabbra is. Előre is köszönöm!
2022. márc. 25. 14:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

16, holnap még meglatom mit mond, es ha továbbiakban sem lesz megfelelo hozzaallasa, keresek mast mindenkepp. Sajnos o az egyeduli a környéken, eddig nem is volt semmi baj vele. Mindannak tudataban viszont, amiket irtal/irtatok, most szamomra is abszolut megkerdojelezodott a szakmaisaga. Semmiesetre sem hagyom, hogy a nemtorodomseget a macskam elete banja..

Ha megkerhetlek, leirnad pontosan mit takar a kényszeretetés, hogy kell elképzelni, kivitelezni?

A tejjel kapcsolatban pedig annyit muszaj megjegyeznem, h lehet az en macskám az egyeduli, de soha nem is itta meg, utalja. Pici kora ota csak viz es levesek, ha folyadékról van szó:)

2022. márc. 25. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

20as javaslatához, ha a fecskendő kónuszát kitágítod akkor nem is kell vagy csak minimálisan hígítani. Illetve nem lövi meg nagy nyomássl a macska torkát, sokszor amiatt öklend meg tiltakozik extrémen. Ha jó nagy a luk akkor belefolyik a szájába, lefolyik a torkán. Alutasakost összetöröd villával, a szaft pépesíti, a konzervet csak fellazítod.

Tejet semmiképpen, csak gonosz trollok ajánlanak ilyet, internethasználók -legyen akármilyen öreg is- nem.

2022. márc. 25. 23:24
 23/27 A kérdező kommentje:
Lemaradt: 20, koszonom! Pástétomot most meg is probalok ezzel a modszerrel adni neki, bebietelt is kipróbálom!
2022. márc. 25. 23:26
 24/27 A kérdező kommentje:

22, nagyon koszi, pont elotte meg olvastam a valaszod, nehezen, de sikerult igy megetetnunk🙏🏻

Nem sokat, de tobbet, mint amennyit magatol fogyasztott ma, en ennek mar nagyon orulok.

2022. márc. 25. 23:44
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24# Nagyon örülök, hogy segíthettem! Tudom milyen szeretni egy macskát és milyen amikor beteg és te gondoskodsz róla. Kívánom, hogy maradjon meg közöttetek még nagyon sokáig.
2022. márc. 26. 01:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok: örülök, hogy segíthettem. Együttérzek veled, mert mint írtam, enyém is nagyon beteg volt. Ő idős is, kb. 14 éves (mentett). Jobban van, szerencsére más gondot nem találtak, az állatkórházban csináltak neki nagylabort.
2022. márc. 26. 23:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, hol tartotok, hogy van a cicusod?
2022. ápr. 8. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!