Ha továbbra sem eszik, akkor el kell altatni?
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
Pasztát rendeltem is, illetve még ma gyorsan megprobalom beszerezni, hatha lehet kapni a környéken is valahol, pont ilyesmin agyaltam, hogy jo lenne!
Vért nem vett, vesékről sem mondott semmit sajnos. Felsorolta milyen ételekkel próbálkozzam, ahogy írtam, csak a csirke és májkrém volt szemernyit is sikeres, illetve gyogyszerezzem napi 1x (antibiotikum, fajdalomcsillapito)
Annyit mondott még, hogy 50-50% esély van mindkét kimenetelre es hivjam, ha van valami.
Holnap kijön megnézni, mindenkepp rafogok kérdezni ezekre a dolgokra is, csak annyira megvisel engem is ez a helyzet, hogy mindenképp szerettem volna még informálódni. Köszönöm meg egyszer!
15# igazad van, csak a jóltáplált macskák fosnak, a legyengülteknek a szervezetében ez a funkció nem elérhető. Vagy, ha mégis a hasmenést követő dehidratáció számukra igen hamar végzetes. Inkább b@ssza neki oda a megfelelő diétás tápot, mint gügyögve tegye elé az utolsó vacsoráját a tejes kenyeret. Hamár végletekkel csapkodsz.
Mostmár nem csak szimplán gonosznak látlak! Hogy minek, azt megtartom magamnak, a kérdésben szereplő cica élete és a gazdája lelki egészsége van szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!