Ha továbbra sem eszik, akkor el kell altatni?
Vért vett az orvos? Lehet veseelégtelensége van a mérgezéstől, akkor infúziózni kellene. Ez egy lehetséges forgatókönyv, nem diagnózis, akkora ász nem vagyok.
Ha nem vett labort azonnal menjetek el egy állatorvoshoz.
Volt hasonló nálunk is, szájsérülés miatt nem tudott enni. Nem volt semmi extra, kapott infúziót meg gyógyszert, gyógyulni kezdett a sérülése, onnantól elkezdett enni és rendbejött.
De az orvos látja hogy pontosan milyen állapotban van, konkrétumot majd ő tud mondani.
Mivel a szája sérült, így érthető, hogy nehezen és alig eszik. Lehet étvágya lenne de nagyon fájdalmas lehet neki az evés. Csak azért mert keveset eszik, nem kell elaltatni. Holnap a konzultáció után többet tudsz majd. Én remélem a legjobbakat, illetve azt, hogy ahogy gyógyul, csökken a fájdalma úgy többet fog enni.
Az érdeke most leginkább, hogy tarts be minden orvosi utasítást, kérdezz rá mindenre. (ezt tudom meg is teszed)
Lehetséges, hogy kell majd neki ismét infúzió mivel nem tud enni.
Szerintem van még esély!
A legyengült macska a tejtől had fosson, az tényleg hiányzik az állapotához. A folyadék is kimegy belőle, nem beszélve a kenyérbélről aminek a tápértéke nulla, cserébe a legtöbb macska kedvence.
Hatos, ezt nettó rosszindulatból írtad (van ilyen ember sajnos) ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!