Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves házicicám, és kaptam egy 4 hónapos fajtatiszta kölyökmacskát ajándékba, és választanom kell hogy melyiket tartsam meg. Nagyon odavagyok a kicsiért a nagyért is de inkább a kicsihez kötődöm. A kicsivel szeretnék majd tenyészteni, már megvolt az első kiállítása is a hétvégén, de viszont választanom kell hoghy melyiket tartsam meg. Kérlek ne írjátok hogy mindkettőt csak azt hogy ti melyiket választanátok.
2010. szept. 13. 21:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Navarjunkcsak.

Jahogy te amugy macskakban utazol?

Akkor nehogymar csak azert, mert mi nemvagyunk joindulatulak, megszabadulj a "kimondottan benti" sajatmacskatol.

Mondjuk, mostmar tenyleg nem ertelek. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond - ne szabaduljal meg csak azert egyetlen macskatol is, mert... Mert nem is tudom, miert is?

2010. szept. 15. 13:50
 32/44 anonim ***** válasza:
hát ez önző döntés volt. nem vagy jó macskagazda.
2010. szept. 15. 14:19
 33/44 A kérdező kommentje:

Na jól van már én sem értem az egészet :)

Abban gondolkodtam amint ti itt már mondtátok hogy a kicsit is elajándékozom, mert nálam úgyis jönnek mennek a macskák. Nem tudok mit tenni így mégis csak többet segítek, mintha lenne 20 évig egy cicám. Próbálkozok, a tőlem telhetőt megteszem :) Tegnap is elvittek tőlem egy cicát, nagyon rendesek voltak, biztos jó helye lesz :) Már küldtek róla képeket is :)

2010. szept. 15. 15:00
 34/44 anonim válasza:

Tudom, hogy ez a vita már majdnem 1 éve lezajlott, de nem tudom megállni anélkül, hogy hozzászólnék.

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy az egyetlen józan döntés egyik macskabarát válaszadónak és a kérdezőnek sem jutott eszébe: google-ba beírod, hogy macskák összeszoktatása és tádááá. Nálunk is két hét háború zajlott és nálunk is a nagy macska volt undok a kicsivel, annyira gyűlölte, hogy még a kanapéra is fújt, ha érezte rajta a kicsi szagát. DE eltelt két hét és onnantól fogva elválaszthatatlanok lettek. Együtt alszanak, sokat játszanak, tisztogatják egymást (hozzá kell tegyem, nagyon megható látvány) és nincs köztük féltékenység. Sajnálom, hogy ha végül tényleg megváltál mindkét macsektól, hiszen nem lett volna rá szükség. Keserves heteid lettek volna eleinte, de így pótolhatatlan élményről maradtál le. Én akárhányszor végigcsinálnám, mert látom, hogy mennyire szeretik egymást a mi gyönyörű bársonytalpú cicáink.

2011. júl. 22. 14:11
 35/44 anonim ***** válasza:
Milyen fajta a nyagyobb és a kisebb macsek?
2011. okt. 29. 16:50
 36/44 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy örülnék ha lenne 2 macskám. Volt 6 is de valaki ezt tönkre tette. Mindent megadnék hogy lehessen cicám! Nemhogy nem tarthatom meg...
2011. nov. 20. 15:05
 37/44 anonim válasza:
ha lenne még egy savannah cicád én érdeklődnék iránta! régóta szeretnék ilyen fajtát:) F4-es lenne a megfelelő de F3om is jó
2012. márc. 29. 13:56
 38/44 Handuc válasza:
Engem is nagyon érdekelne a dolog :D
2012. aug. 9. 11:28
 39/44 anonim ***** válasza:
Kérdező. Te még 3 év múlva is egy szemét lúzer vagy.
2013. febr. 3. 13:56
 40/44 anonim ***** válasza:
A 3 éves cica mennyi ideig volt nálad?
2013. febr. 3. 14:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!