Mit tennétek a helyemben?
Navarjunkcsak.
Jahogy te amugy macskakban utazol?
Akkor nehogymar csak azert, mert mi nemvagyunk joindulatulak, megszabadulj a "kimondottan benti" sajatmacskatol.
Mondjuk, mostmar tenyleg nem ertelek. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond - ne szabaduljal meg csak azert egyetlen macskatol is, mert... Mert nem is tudom, miert is?
Na jól van már én sem értem az egészet :)
Abban gondolkodtam amint ti itt már mondtátok hogy a kicsit is elajándékozom, mert nálam úgyis jönnek mennek a macskák. Nem tudok mit tenni így mégis csak többet segítek, mintha lenne 20 évig egy cicám. Próbálkozok, a tőlem telhetőt megteszem :) Tegnap is elvittek tőlem egy cicát, nagyon rendesek voltak, biztos jó helye lesz :) Már küldtek róla képeket is :)
Tudom, hogy ez a vita már majdnem 1 éve lezajlott, de nem tudom megállni anélkül, hogy hozzászólnék.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy az egyetlen józan döntés egyik macskabarát válaszadónak és a kérdezőnek sem jutott eszébe: google-ba beírod, hogy macskák összeszoktatása és tádááá. Nálunk is két hét háború zajlott és nálunk is a nagy macska volt undok a kicsivel, annyira gyűlölte, hogy még a kanapéra is fújt, ha érezte rajta a kicsi szagát. DE eltelt két hét és onnantól fogva elválaszthatatlanok lettek. Együtt alszanak, sokat játszanak, tisztogatják egymást (hozzá kell tegyem, nagyon megható látvány) és nincs köztük féltékenység. Sajnálom, hogy ha végül tényleg megváltál mindkét macsektól, hiszen nem lett volna rá szükség. Keserves heteid lettek volna eleinte, de így pótolhatatlan élményről maradtál le. Én akárhányszor végigcsinálnám, mert látom, hogy mennyire szeretik egymást a mi gyönyörű bársonytalpú cicáink.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!