Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves házicicám, és kaptam egy 4 hónapos fajtatiszta kölyökmacskát ajándékba, és választanom kell hogy melyiket tartsam meg. Nagyon odavagyok a kicsiért a nagyért is de inkább a kicsihez kötődöm. A kicsivel szeretnék majd tenyészteni, már megvolt az első kiállítása is a hétvégén, de viszont választanom kell hoghy melyiket tartsam meg. Kérlek ne írjátok hogy mindkettőt csak azt hogy ti melyiket választanátok.2010. szept. 13. 21:28
21/44 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, és az mért baj hogyah a kicsit választottam? Én csak arra voltam kiváncsi hogy ti melyiket választanátok. Mellesleg engem már nem tudnak kidobni mi vel már nem is velük lakok ja és bocs de nem hinném hogy születne még egy olyan szép gyerek mint amilyen én voltam mert nem egy szépségversenyen mefordultam már :P Gondolom innen jött a macskakiállítások iránti szeretet de amit látom rólatok ez nem mondható el.
2010. szept. 14. 21:24
22/44 anonim 

válasza:

elég szomoru vagyok, bíztam benne hogy a nagyot választod. Tudod, a nagycicák is bujnak ha érzik h szeretik oket és foglalkoznak veluk.Ezt nem lehet korhoz kotni. egy macskának ki kell érdemelni a szeretetét. de talán jobb is így, lehet egy olyan emberhez kerul aki megérdemli, és aki kiérdemli a cica szeretetét.
23/44 anonim 

válasza:

Mi nem fordultunk meg tul sok szepsegversenyen, ezert van az talan, hogy mi a regi bejaratott baratot valasztjuk altalaban.
Nezd, vegul lett helye a masiknak, szoval, igazabol mindegy is a dolog. De szerintem akkor is csak azert akarod a kolykot, mert abban van uzlet, jobban nez ki (A szaviknal teny, nincs is szebb -_-! )
Lenyeg a lenyeg, a dolog vegul jol rendezodott, az meg, hogy embersegbol megbuktal-e vagy sem, nemhiszem hogy szamitana neked ebben a helyzetben. Szoval, nincsigazad, de legalabb megoldas van.
24/44 anonim 

válasza:

teljesen fel vagyok háborodva. Ö is egy élet, egy élö teremtmény. Nem egy tárgy amit csak fogsz és eldobsz magadtol, mert épp nem olyan amilyennek szeretnéd. Én elgondolkodnék h vajon miért nem bujik hozzád, miért nem áll kozel hozzád. Igaz nekem csak 1,5 éve van cicám. 6 hetes korában kerult hozzám most mult másfél éves, de nincs az a pénz, nincs semmi más olyan dolog a világon amiért én oda adnám akár kinek is. Nem tudnék lemondani rola.
25/44 anonim 

válasza:

Nem úgy viselkedsz mint egy felnőtt ember. Az hogy a szépségversenyen megfordultál nem jelent semmit, csak bizonyíték, hogy nem az értelmi képességed miatt választottak. A szüleid sem tehetnek róla...
26/44 anonim 

válasza:

Valaszolok: szerintem hagyjatok. O mar dontott. Attol, hogy ezzel erkolcsi dijat nem, max szepsegversenyt nyerhet, mar a sajat baja.
Inkabb annak orulok, hogy elajandekoza a masikat, nem egyebb modon szabadul meg tole...
27/44 A kérdező kommentje:
Azért nem kell ilyen durvának látni a helyzetet. Azért nem ködődöm egyik cicámhoz sem annyira mert annyi cica megfordul nálunk évenként, hogy már nem győzöm számolni. És nem azért mert én akarom, hanem azért mert egyes olyan "jó" indulatú emberek kidobják, őket és nem ragozom hogy mi mást csinálnak. Egyébként már döntöttem ezt a kicsit is el fogom ajáéndékozni, mert mivel a "jó" indulatú emberek nem gondolnak az ivartalanításra, ezért nem tartok cicát mert nem lenne hely a születendő erdőbe kukába utcára és egyéb helyekre kidobott almoknak. Így mindenki jól jár én csak befogadom őket, 1-2-3 hét alatt felhízlalom és utána már vihetik is az új gazdik.
2010. szept. 15. 09:45
28/44 A kérdező kommentje:
Ja és most hívtak hogy érkezik egy újabb alom, idén már a 6. alom, mert be aklarják dobni őket egy menhelyre, de ezt nem hagyom, és remélem nemsokára lesz gazdijuk :)
2010. szept. 15. 09:46
29/44 anonim 

válasza:

ez béna kifogás volt amit most itt előadtál, mivel a 3 éves házicicád nem egy kölyök amit 1-2-3 hét alatt felhízlaltál és elajándékoztad, hanem most 3 év után dobtad ki egy fiatalabbért...
30/44 A kérdező kommentje:
igaz nem egy hete van nálam, de viszont nem is 3 éve. és mért kéne kifogásokat talánom? ez azért már vicces lenne...
2010. szept. 15. 13:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!