Mit tennétek a helyemben?
Kedves Kerdezo!
En 5 eve (jelzem akkor meg csak 17 voltam) elkovettem ugyanezt a hibat! Volt egy sima voros hazi cicam, es karacsonyra kaptunk melle egy himalajai perzsa cicat, torzskonyvvel tenyesztotol. Persze a 2 fiu cica nagyon nem jott ki igy az egyiktol meg kellett valnunk. Egy kozeli jo baratomhoz kerult a voros cica, de a mai napig faj a szivem a dontesem miatt. A himalajai cicarol tudni kell h nagyon onfeju, harcias cica. Megkap mindent es szeretem is, de ha vissza csinalhatnam a voros hazi cicamat valasztanam, aki a jo baratomeknal a mai napig is huseges viselkedik, es soha olyat nem tett mint ez a mostani.
Jo tanacskeppen mondom hogy vagy mind a kettot tartsd meg vagy azt amelyik mar evek ota veletek van, mert annak ismered a jellemet, tudod h milyen.
Csak azt tudom mondani, hogy ha a kicsit valasztod tenyleg "neked sem valo" cica, ahogyan nekem sem. Ne a kulsejet szeresd hanem a szepet lasd a haziban is...
Remelem segitettem a dontesben :)
Kedves kerdezo, legalabb a kicsi Maine Coon? Csak mert a "mert kesobb szeretnek tenyeszteni is" kerdeskorben most ök a favoritok...
Barhonnan nezzuk, ez a kijelentes valojaban azt mondja: Es kesobb szeretnek belole anyagi hasznot is.
Ha neked ez a fontos, akkor valaszd ezt. Csak ne alszenteskedj azzal hogy "inkabb a kicsihez kotodok". Te a lehetseges anyagi haszonhoz kotodsz, nem a macskahoz.
Szoval, eddig tartottal egy macskat 3 evig mert "elvan az, keveset eszik, ha megdoglik, lesz masik", mostmeg lehet, penz is lesz a dologbol. Errol szol a dolog, semmi mastol.
Ha erdekelne a macskak sorsa, a nagyot valasztanad, es a kicsit "berbe adnad" megbizhato ismerosnek.
De szerintem nem errol van szo. Tudod mit? Csinalj amit akarsz, csak ne vard, hogy itt tul sokan azt mondjak, hogy a kicsit valaszd. Sajnos tul sok itt a macskaszereto ember.
Kedves kerdezo, megertelek, de nem ertek veled egyet.
Ugyannakkor valojaban nem biztos, hogy maskent dontottem volna a helyedben - de ettol meg nem ertek veled egyet.
Amugy amit nem ertek, miert nem lehet meg egy "kinti-benti, es es teljesen benti macska rendesen egymassal?
A Savannah-t, minden ellenkezo hiresztelessel szemben, "relativ jol" kijonnek a tobbi macskaval (tapasztalat) az oltasokat meg amugy is meg kellene kapnia mindegyik macskanak.
Szoval, valojaban nem ertem a problemat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!