Így nem fogja megunni a cica?
Mindenki azt mondja, több fajta táp kell és váltva adni, hogy ne unja meg. Én 6 fajtát össze vásároltam:
-prevital tonhal, pulyka, marha
-friskies csirke, lazac
-whiskas bárány
Ennyi elég lesz, ugye? 6 különböző ízű száraz és elég változatos is, hogy mindenből kapjon, nem lesz semmi hiánya, ugye?
18-19# van ám élet a te nincstelen, fogadhoz garast verő világodon kívül is. Meglepő, de sokan mellényzsebből fizetik. Ha ők a szegénységed miatt nem gúnyolódnak rajtad akkor kérlek te se tedd ezt az ő jobb anyagi körülményeik miatt!
Ja, és eltaláltad, telibe a nyers hús nem jó hosszútávon, mert a természetben sem azt eszi csak! Eszik szőrt, tollat, az elejtett kisemlős béltartalmát amiben ilyen-olyan növény van. Szóval nem jó a tiszta nyershús, józan ész bőven elég lenne ezt belátni.
Az enyém kizárólag Sheba és Gourmet tápot hajlandó enni, s csak gravy-t, jelly nem jó.
A szardíniát se ette meg...
Azert a gagyi minoseg es a 40 ezres tap kozott is van szerencsere kozeput.
Bar ha belegondolok, hogy mennyi ido alatt eszik meg a macskam 10 kilo tapot, meg a 40 se sok erte, ha a havi osszeget nezem.
Nalunk most egyebkent applawst eszik, szereti.
27# "Bar ha belegondolok, hogy mennyi ido alatt eszik meg a macskam 10 kilo tapot, meg a 40 se sok erte, ha a havi osszeget nezem."
Ennyi! Pontosan így van, havi/napi lebontásban forintokról van szó. A prémiumból jóval kevesebbet eszik meg, mert tartalmas. Cserébe jó a cica egészsége, közérzete amit minden gazdi szeretne biztosítani a szeretett cicájának, az érzés, hogy mindent megtettél azért az élőlényért. Nem utolsó sorban 1-2 állatorvosi vizit több év árkülönbözetét elviszi, ha a silány táp miatt többet ültök a rendelőben.
Nem értem amúgy, én b.szódjak meg, amiért van pénzem 40ezres tápra? Az kb az én macskámmal majdnem egy évre elég, es könyörgöm, 40ezer forintról beszélünk, nem 4millióról.
Hogy lehet valaki ennyire prosztó, hogy ezért szól be? Ráadásul, aki ócska whiskassa es friskiessel etet, ami kb ugyanannyira jön ki, mint a prémium...
Ennyit arról, ki is az idióta.
23# nem vagy egy elveszett ember, így kiforgatni egy mondatot, csúsztatni, csak ámulok. Nem tudom eldönteni, hogy ez tehetség vagy vastag bőr. 40 ezres tápban van szőr. Tényleg ennyi jött le? A nem humoros cserébe erőltetett gazdikereséses duma nem a macskáddal függ össze, sokkalinkább a gazdája vitakultúrájának minősíthetetlen színvonalával.
Mi lenne, ha a macskádnak hasznos információkat szednéd ki a hozzászólásomból és -ha némi gondolkozás!!! után jónak látod- beépítenéd a táplálásába. Olvass utána, kérdezd meg az állatorvosodat erről, ne hidd el elsőre. De ne is csapkodj magad körül süketen és vakon. Égő és nem visz előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!