Így nem fogja megunni a cica?
Mindenki azt mondja, több fajta táp kell és váltva adni, hogy ne unja meg. Én 6 fajtát össze vásároltam:
-prevital tonhal, pulyka, marha
-friskies csirke, lazac
-whiskas bárány
Ennyi elég lesz, ugye? 6 különböző ízű száraz és elég változatos is, hogy mindenből kapjon, nem lesz semmi hiánya, ugye?
Tehat osszevasaroltad a legocskabb kajakat, amiket talaltal? Gratula. Ennyi penzbol mar normalis tapot is vehettel volna.
A macska husevo allat. Ezekben csak par % hus van. Kerlek olvasd mar el az osszetevoket es akkor meglatod te is.
Amugy meg nem kell feltetlenul valtogatni az izeket, nem minden macska valogatos.
Ezek amiket irtal alig van bennuk valami hasznos anyag, kb csak mas marka, a Whiskasban gondolom tobb az izfokozo vagy valami, mert azt jobban ette az enyem pl, mint a Previtalt, de ennyi.
Olvasd el, mennyi hus van bennuk, ezekben mind valami max 5-6%.
Shebat veszek ujabban, mert mondjuk 80 ezer forintom nincs egy honapban csak macskakajara, de ez magasabb hustartalmat ir, a macska is zabalja.
Sajnos ezeknek tényleg csak a nevük jó, mert be vannak reklámozva.
Az igazán jó tápokat nm reklámozzák a tv-ben. Persze elhiszem hogy a legjobbat akarod a cicának, látszik is mert felmerült benned hogy ez így jó-e.
Én is azt javaslom nézz picit utána, nem muszáj a legdrágább szuper premium tápot megvenni ha sokallod az árát, de ezen az áron vannak ennél jobbak is.
Szerintem nem kell így lecseszni, mert sokakat megtévesztenek a reklámok.
Nem kell kidobni azért ezeket, majd keverd neki össze a jobbakkal. Nekem is volt hogy figyelmetlen voltam és kifogyott a kaja, az egyetlen nyitva levő boltban meg csak friskies volt. 😃 utána hozza kevertem a taphoz amit enni szokott.
Ja a kérdésre hogy megunja-e… szerintem cica függő, az enyém sokáig képes ugyanazt enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!