Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Így nem fogja megunni a cica?

Így nem fogja megunni a cica?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, több fajta táp kell és váltva adni, hogy ne unja meg. Én 6 fajtát össze vásároltam:

-prevital tonhal, pulyka, marha

-friskies csirke, lazac

-whiskas bárány

Ennyi elég lesz, ugye? 6 különböző ízű száraz és elég változatos is, hogy mindenből kapjon, nem lesz semmi hiánya, ugye?

2022. márc. 20. 10:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%
Nekünk folyamatosan van előtte száraz ha elfogy általában másfajta kap szaftosból reggel este és ha elfogy akkor is általában nem ugyan az a kövi.
2022. márc. 20. 10:33
 2/34 anonim ***** válasza:
60%
Szóval szerintem elég lesz.
2022. márc. 20. 10:33
 3/34 anonim ***** válasza:
55%

Tehat osszevasaroltad a legocskabb kajakat, amiket talaltal? Gratula. Ennyi penzbol mar normalis tapot is vehettel volna.

A macska husevo allat. Ezekben csak par % hus van. Kerlek olvasd mar el az osszetevoket es akkor meglatod te is.

Amugy meg nem kell feltetlenul valtogatni az izeket, nem minden macska valogatos.

2022. márc. 20. 10:48
 4/34 anonim ***** válasza:
70%

Ezek amiket irtal alig van bennuk valami hasznos anyag, kb csak mas marka, a Whiskasban gondolom tobb az izfokozo vagy valami, mert azt jobban ette az enyem pl, mint a Previtalt, de ennyi.

Olvasd el, mennyi hus van bennuk, ezekben mind valami max 5-6%.

Shebat veszek ujabban, mert mondjuk 80 ezer forintom nincs egy honapban csak macskakajara, de ez magasabb hustartalmat ir, a macska is zabalja.

2022. márc. 20. 10:49
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a tápok olyan minimális "húst" tartalmaznak, hogy kb nincs is bennük. Ízfokozókkal, gabonával, adalékanyagokkal viszont tele vannak. Nem kell 56 féle tápot keverni, 1 félét adj, de az jó minőségű, magas hústartalmú legyen.
2022. márc. 20. 10:57
 6/34 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos ezeknek tényleg csak a nevük jó, mert be vannak reklámozva.

Az igazán jó tápokat nm reklámozzák a tv-ben. Persze elhiszem hogy a legjobbat akarod a cicának, látszik is mert felmerült benned hogy ez így jó-e.

Én is azt javaslom nézz picit utána, nem muszáj a legdrágább szuper premium tápot megvenni ha sokallod az árát, de ezen az áron vannak ennél jobbak is.

Szerintem nem kell így lecseszni, mert sokakat megtévesztenek a reklámok.

Nem kell kidobni azért ezeket, majd keverd neki össze a jobbakkal. Nekem is volt hogy figyelmetlen voltam és kifogyott a kaja, az egyetlen nyitva levő boltban meg csak friskies volt. 😃 utána hozza kevertem a taphoz amit enni szokott.

Ja a kérdésre hogy megunja-e… szerintem cica függő, az enyém sokáig képes ugyanazt enni.

2022. márc. 20. 11:00
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Remelem nem veszed rossz néven a válaszomat, segítő szándékkal írtam. 🙂 amúgy igen, ennyi fele variáció bőven elég a cicanak.
2022. márc. 20. 11:04
 8/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. márc. 20. 11:21
 9/34 anonim ***** válasza:
79%
Ezek a lehető legrosszabb tápok, a macskáknak meg a kiszámíthatóság kell, pont akkor neveled kegyetlen válogatósnak, ha folyton mást adsz neki.
2022. márc. 20. 11:47
 10/34 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer megkóstoltam a lila whiskast,kajak májkŕém ize van,csak sótlan.Egy az egyben májkrém.Bár cicuka le sem szarja,nem szereti🤣Amúgy tényleg gagyi tápok ezek.Mellé viszont arany áron vannak.Enyém a shíbát sem ette,baszott a 70-80% húsra.
2022. márc. 20. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!