Így nem fogja megunni a cica?
Mindenki azt mondja, több fajta táp kell és váltva adni, hogy ne unja meg. Én 6 fajtát össze vásároltam:
-prevital tonhal, pulyka, marha
-friskies csirke, lazac
-whiskas bárány
Ennyi elég lesz, ugye? 6 különböző ízű száraz és elég változatos is, hogy mindenből kapjon, nem lesz semmi hiánya, ugye?
Mit nehéz ezen érteni?
A szar ízfokozós ócska tápot eszi mert az finomabb. A gyerek is a csipszet meg csokit eszi szívesen, nem a salátát.
Nehez felfogni...
#13:
Olyan stílusban írkálsz, mint egy igazi falusi tahó, itt inkább te vagy befeszülve.
16# leírnám te mi vagy szerintem, ott a barom kötőszó lenne. Ki vagy te, milyen iskolád van, hogy az állatorvost szakmai kérdésekben lebarmozol?
Az én állatorvosom is ezt mondja.
2022-ben talán a legutolsó falusi körorvos is aki tankönyvet/szakkönyvet utoljára 35 éve látott az egyetemi záróvizsgáján.
Minden állatorvos ezt mondja, egyféle száraztáp és állandó friss víz, a víz több helyen a lakásban. Méghozzá azért, mert egy ilyen tápban minden benne van amire szükségük van. Tehát kvázi egy egész egér, madár ledarálva, ahogyan a természetben a macska megeszi, szőröstől, bőröstül. Persze nem azok a hulladékok amiket kérdező vásárolt, hanem pl. pont a Virbac, mint minőségi táp. A macskának nincs szüksége változatos ízekre, nem olyan mint az ember. Addig kell egy féle (szárazat ha csak lehet) prémium eleséggel etetni amíg megeszi. Mert egyszer csak nem fogja és akkor keres másikat a gazdi és imádkozik, hogy egyen.
Szóval vegyél vissza kérlek és ne oszd azt amiből neked csak nagyon kevéske van, de pláne ne ilyen barmozós stílusban! Már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!