Megszakad a szivem, miert nem tanul a hibajabol?
Sajnálom és részvétem!
Ha esetleg lesz még nagymamádnak cicája, ha ő nem viszi el orvoshoz, oltásra, ivartalanításra vigyétek el ti. Nem a ti dolgotok nyilván, de ha hiába mondjátok neki akkor még mindig jobb elvinni. Az, hogy ne engedje kint kóborolni már nehezebben megoldható, mert ezek után nem tudom miből értené meg, hogy ez így nem helyes. :(
Talán elvihettétek volna ti is orvoshoz.
Gondolom a macskákat is ti szolgáltatjátok neki (erre utal az is hogy az övé testvére nálatok van). Biztos hogy nem vinnék neki több macskát ha ennyire a béka segge alatt van az állattartási kultúrája. Az állat hatalmas felelősség, nem mindenkinek való.
"Egyszeruen annyira szomoru es duhos is vagyok, annyira szerettem azt a cicat es annyiszor szoltunk is hogy vigye mar el orvoshoz"
Miért nem tettétek meg ti?
"Megszakad a szivem, miert nem tanul a hibajabol?"
Mert nem neki fáj. Átérezni másik élőlény érzelmeit, jólétét és szenvedéseit aki nem tudja arra van egy szavunk. Nagyanyád úgy ment el azért a macskáért, mintha a fürdőszobaszőnyegetek tetszett volna meg neki és vesz ő is olyat. Annyiba is nézte.
Tanulj te inkább magadról, hogyan volt lelked azt a sokadik cicát ilyen halálra ítélni! Mert ha te ennyire szereted meg gondozod a tiedet akkor van fogalmad mindenről. Mégis szemet hunytál szerencsétlen macska szenvedése fölött. Nem akartál a nagyikával konfrontálódni? Pedig kiállhattál volna azért a macskáért. Vétkesek közt cinkos aki néma. Lelkiismeretfurdalás van? Ahogy viszonyulsz a macskáidhoz borítékolható, hogy sokévig ez a cica kísérteni fog.
Több macskát ne hagyj a mamika lelkén száradni, a pokolban a segédördögök nem tudják majd lekapargatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!