Valaki hogyan lehet annyira kegyetlen, hogy kivégez egy macskát?
2020 tavaszán etettem egy kóbor cicát, vagyis volt egy gazdája felettünk, de nem adtak neki semmit, viszont a macska "hazament". Kullacsos, rühes volt, fülrühes, férges.... Kikupáltam, adtam neki ennivalót, azt terveztem, hogy elviszem ivartalanítani is, bár féltem, mert más macskája. A világ leghálásabb cicája volt, szószerint éhhalál elől mentettem...
A szomszéd szemét vénasszony rákészült, mert nem az övé és idézem, "felcsinálta a macskáimat, téged megvár csapjad agyon te". Mondjuk a családom is felbiztatta és nem engedte befogadni... Hiába mondtam a vénasszonynak, hogy befogadtam, ne bántsa.
Fél év után hazajött a fia Németországból és szó szerint hidegvérrel kivégezték. A szüleim meg falaznak nekik...
Minden egyes nap hiányzik azóta is.... Hogy tehet bárki ilyet....
Anyu hallotta a híradóban hogy egy nőt kilakoltatottak és a 6 macskáját bezárta mikor lepecseteltek a házat. Egy hónap múlva csak 2 macska maradt életben azok is sovanyan.
Embertelenek a rászorulók és szegények ezért kell lenézni őket
Mert ha emberségesen lenne ék akorva macskáját az a szegény elengedte volna az utcára és nem bezárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!