Valaki hogyan lehet annyira kegyetlen, hogy kivégez egy macskát?
2020 tavaszán etettem egy kóbor cicát, vagyis volt egy gazdája felettünk, de nem adtak neki semmit, viszont a macska "hazament". Kullacsos, rühes volt, fülrühes, férges.... Kikupáltam, adtam neki ennivalót, azt terveztem, hogy elviszem ivartalanítani is, bár féltem, mert más macskája. A világ leghálásabb cicája volt, szószerint éhhalál elől mentettem...
A szomszéd szemét vénasszony rákészült, mert nem az övé és idézem, "felcsinálta a macskáimat, téged megvár csapjad agyon te". Mondjuk a családom is felbiztatta és nem engedte befogadni... Hiába mondtam a vénasszonynak, hogy befogadtam, ne bántsa.
Fél év után hazajött a fia Németországból és szó szerint hidegvérrel kivégezték. A szüleim meg falaznak nekik...
Minden egyes nap hiányzik azóta is.... Hogy tehet bárki ilyet....
Még ez a jobbik eset. Sok háznál éhen szomjan tengődik a háziállat, nekik életük végéig viselniük kell a "gazdi" szeretetét... Szomszédunknál hátra van b*szva csúnyán szólva egy pár nm-es területre, rühes, beteg, minden baja van és nem foglalkoznak vele.
Minimum "jogosítványhoz" kötném az állattartást vagy legalább egy hogyanlegyélfelelősgazdi tanfolyamhoz.
#3:
Mert összemosod a disznóvágást az állatvédelemmel. A macska kedvtelésből tartott állat, a házisertés NEM az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!