17 napot volt étlen-szomjan a macskám,mert valaki bezárta valahová. Hogy segítsek neki,hogy erőre kapjon?
Háát... én a biztonság kedvéért elvinném állatorvoshoz.
Hátha tud neki infuzión keresztül adni neki tápanyagot vagy ilyesmit
Kizárt a 17 nap, mert már rohadna a teteme.
Vidd dokihoz, MOST!
És pénzt is vigyél, mert infúzió is lesz!
Persze én ezt honnan tudnám...
Ez a kérdés nagyon hasonló a tiédhez.
Egyébként víz nélkül pár nap. Állatorvoshoz kéne elvinned, aki megállapítja, hogy kínozták-e, annak fiziologiás jelei is és kulsérelmi jelei is vannak és ha ez így van, akkor ő hivatalból is tehet feljelentést ismeretlen tettes ellen. De pl. beeshetett egy poros helyre is ahonnan sikerült kijutnia, vagy olyan segített neki, aki csak kisegítette onnan, de vízhez mindenképp kellett jutnia, mert 17 nap víz nélkül azt nem bírta volna.
Vidd állatorvoshoz, egy kiszáradt macskának infuzió kell, fiziologiás sóoldalt is és vitaminok, és ásványi anyagok.
Azonnal kórház, ez életveszélyes állapot.
Ugyanígy jártak ismerősömék a nyáron, azonnal kórházba vitték, bent volt egy ideig, kapta a kezeléseket plusz folyamatosan ment neki az infúzió, és így túlélte. Miután stabilizálták az állapotát és hazaengedték, így is hosszú hónapokba telt mire teljesen összeszedte magát.
17 nap víz nélkül?
akkor már csak ásó kell neki, ahogy a 3. is írta.
7-es vagyok, itt a sztori.
(Bocsi a hosszú linkért, remélem az is meg tudja nyitni aki nem tagja a csoportnak.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!