Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fajtatiszta lehet ez a cica...

Fajtatiszta lehet ez a cica szerintetek? Bajom lehet, ha valaki keresi, de nem adom vissza?

Figyelt kérdés

Néhány napja találtuk elbújva az udvarunkon, nagyon félt szegény. Egyértelműen benti cica, mi is behoztuk. Senki se kereste azóta és nem nem is akarom visszaadni, ha van is gazdája, mert ha hagyta megszökni a lakásból akkor nem jó gazdi, ez a cica pedig nagyon cuki és eleinte felénk volt, de most már jól érzi magát nálunk. Csak azt se szeretném, ha a szüleimnek baja lenne belőle, mert ha fajtatiszta akkor akár drága cica is lehet. Szerintetek?

[link]

2022. jan. 4. 11:43
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
86%

50-es vagyok, még egy gondolat!

Esetleg kérdezz rá a lánytól, hogy honnan van az ő cicája és abból a tenyészetből hozd el a tiédet is!

Biztosan szívesen fog segíteni!

2022. jan. 5. 11:23
 52/57 anonim ***** válasza:
88%
Ez szuper hír, legalább hazakerül. :) valóban ha szeretnél egy ilyen cicát, akkor érdemes megkérdezni, hogy honnan vette.
2022. jan. 5. 11:47
 53/57 anonim ***** válasza:
0%
Igazából ha nincs benne chip akkor a kutya nem tudja bizonyítani, hogy az ő macskája, tehát akár meg is tarthatod, lelkiismereted rajta.
2022. jan. 9. 20:17
 54/57 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, utolsó vagyok, nem olvastam végig, így persze, hogy add vissz! Egyértelműen köteles is vagy.
2022. jan. 9. 20:18
 55/57 anonim ***** válasza:
32%
Tényleg nem olvastad végig, mert már állítólag meg van a gatdi.
2022. jan. 9. 23:50
 56/57 anonim ***** válasza:
Gazdi
2022. jan. 9. 23:50
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért írtam, hogy nem olvastam végig. Tényleg :D
2022. jan. 10. 05:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!