A macskam valoszinuleg patkanymerget evett, delutan vettem eszre, haldoklik (kinti macska, nincs mindig szem elott) Behozam a lakasba, de izamit elernyedve fekszik, sarga a szeme, zold a szeklete, verzik a szaja. ?
Ez szomorú.
Fogd meg finoman a macskád hasát. Ha kemény és nagy neki, akkor már késő.
Nem biztos, hogy patkánymérget evett. (Legalábbis remélem) 🙏
Mert ha igen, akkor sajnos nagyon fog szenvedni 🥺
A cicád szenvedése azért, hogy mit gondolnak rólad mások? Neked attól se jobb, se rosszabb nem lesz, hogy mások, bárki valamit is gondol rólad.
De tegyük fel, a szomszéd kiröhög, hülyének néz. Ennyi áldozat nem megéri, hogy esetleg mégis segít?
Honnan tudod, hogy olyan bunkó, mint ahogy leírod a faludbelieket? És ha igen? Nem érzed, hogy kötelességed megpróbálni? Hogy most nem te számítasz, hanem annak a macskának a szenvedésein segíthetnél?
Akármilyen kicsi gyerek vagy nem lehetsz ennyire lelketlen és önző, hogy a macskádat eladod az ördögnek, a hiúságodnak.
Na, felhivtam 3 embert. 2 tök részeg, a harmadik meg kirohogott: "nem gondolod hogy egy hulye macska miatt karacsony este autozom pestre 250 km-t.
Mindegy, holnap a megyeszekhelyen elvileg van ugyelet, ha megeri a reggelt busszal beviszem.
Az a baj akármennyire vidéki is vagyok és bunkó paraszt mint a 12.-es de ne fogadj be soha semmilyen állatot...
Mi történne ha a gyerekedről lenne szó? Jaaa h ott a mentős... És ha nem ér ki időben? Gondolkozz kérlek
12 nem bunkó paraszt.
A te haziállatod akkor is a te felelősséged, ha karácsony van.
Egy gyerekre ki lehet hívni a mentőt. Ne hasonlítsuk már össze amúgy a kettőt.
Kérdező, melyik megyében laksz?
Telefonban biztos segít valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!