A macskam valoszinuleg patkanymerget evett, delutan vettem eszre, haldoklik (kinti macska, nincs mindig szem elott) Behozam a lakasba, de izamit elernyedve fekszik, sarga a szeme, zold a szeklete, verzik a szaja. ?
Figyelt kérdés
Allatorvoshoz nem tudom vinni, gyerek vagyok, a rokkant anyukammal elek, kocsink nincs, ismeros se akit megkerhetnek h vigyen el tobb 100 kmre korhazba. Karacsony este amugy se foglalkozna se velunk, se a macskaval, """hiszen ez csak egy macska"""" Adtam neki K vitamin cseppet, szen tablettat. Barmi mas otlet?2021. dec. 24. 18:03
1/29 anonim válasza:
Ha van tej adj neki, ha máshogy nem akkor injekciós tűvel szívószállal bárhogy mert semlegesíti vagy ha van olyan vitami. ( Multi kalcium bármi) amiben K VITAMIN van az is jó.
Helyi fb csoportban kérj segítséget
2/29 anonim válasza:
Nem kellene annyira erintkezned vele ha mergezett lett. Mindenkeppen huzz gumikesztyut de ot mar nem menti meg semmi. Temesd el.
3/29 A kérdező kommentje:
Van itthon k vitamin csepp, anya szedi. Napi 12 csepp van rajta, a macskanak adtam 3 cseppet kisvizbe feloldva fecskendovel a szajaba
2021. dec. 24. 18:19
5/29 anonim válasza:
Sajnálom, valószínű nem menthető de kérj segítséget... Az én macskám kb 4* volt mérgezett tej segített kutya baja se volt
6/29 Lena7 válasza:
Ha márt vért köhög, akkor szerintem már a tej nem segít..
Szerintem legyél ott mellette addig amíg tudsz, esetleg kérj segítséget valakitől a városodban.
Karácsony van, hátha valaki segít.
7/29 anonim válasza:
Jajj hát az én cicám is nem is egy halt meg,szerintem ha nem viszed még időben akkor nem hiszem hogy még van esély.
8/29 A kérdező kommentje:
Egy 500 fős faluban lakunk. Itt nem szokas allatorvos vinni a beteg allatot, minden kutya lancon, moslekon el. Szomszednak van kocsija,de ha szenteste beallitok hozza h figyelj, menjunk allatorvoshoz mert haldoklik a macskam kirohog.
2021. dec. 24. 18:52
9/29 anonim válasza:
Most vagy soha ha nem mersz beállitani akkor a cicádra keresztet vethetsz.
10/29 anonim válasza:
Innentől a te lelkiismereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!