A macskam valoszinuleg patkanymerget evett, delutan vettem
eszre, haldoklik (kinti macska, nincs mindig szem elott)
Behozam a lakasba, de izamit elernyedve fekszik, sarga a
szeme, zold a szeklete, verzik a szaja. ?
Ha van tej adj neki, ha máshogy nem akkor injekciós tűvel szívószállal bárhogy mert semlegesíti vagy ha van olyan vitami. ( Multi kalcium bármi) amiben K VITAMIN van az is jó.
Helyi fb csoportban kérj segítséget
2021. dec. 24. 18:10
Nem kellene annyira erintkezned vele ha mergezett lett. Mindenkeppen huzz gumikesztyut de ot mar nem menti meg semmi. Temesd el.
2021. dec. 24. 18:16
3/29 A kérdező kommentje:
Van itthon k vitamin csepp, anya szedi. Napi 12 csepp van rajta, a macskanak adtam 3 cseppet kisvizbe feloldva fecskendovel a szajaba
Fb csoportban kérj segítséget
2021. dec. 24. 18:21
Sajnálom, valószínű nem menthető de kérj segítséget... Az én macskám kb 4* volt mérgezett tej segített kutya baja se volt
2021. dec. 24. 18:22
Ha márt vért köhög, akkor szerintem már a tej nem segít..
Szerintem legyél ott mellette addig amíg tudsz, esetleg kérj segítséget valakitől a városodban.
Karácsony van, hátha valaki segít.
2021. dec. 24. 18:27
Jajj hát az én cicám is nem is egy halt meg,szerintem ha nem viszed még időben akkor nem hiszem hogy még van esély.
2021. dec. 24. 18:46
8/29 A kérdező kommentje:
Egy 500 fős faluban lakunk. Itt nem szokas allatorvos vinni a beteg allatot, minden kutya lancon, moslekon el. Szomszednak van kocsija,de ha szenteste beallitok hozza h figyelj, menjunk allatorvoshoz mert haldoklik a macskam kirohog.
Most vagy soha ha nem mersz beállitani akkor a cicádra keresztet vethetsz.
2021. dec. 24. 18:54
Innentől a te lelkiismereted...
2021. dec. 24. 18:56
Kapcsolódó kérdések: