Meghalt miattam a macskám és nem bírom feldolgozni, hogyan lépjek túl?
Egy barátnőm talált az utcán egy kismacskát én pedig befogadtam.
Ennyire aranyos, bújós és szerető macskám még sosem volt, imádtam minden percet vele.
És aztán eljött a tegnap…. Mi a szőnyegeket a kádban szoktuk mosni, beáztatjuk egy fél napra.
Most is ázott egy, és mire hazajöttem munkából a kismacskám bele volt fulladva. Hihetetlenül lesokkolt amikor láttam , nem vagyok jól bele azóta. Fogalmam sincs hogy és miért mászott épp oda, mikor fürödtem és próbált utánam jonni nem tudott felugrani a kád szélére mert magas volt neki, hiába próbálkozott. Meg sem fordult a fejemben, hogy most oda fog menni és bele is fullad.
Azóta folyton sírok, alkalmatlannak érzem magam mindenre, sosem fogom megbocsátani hogy az én hibákból ez történt . Az éjjel alig tudtam aludni, ha sikerült akkor is rémálmaim voltak. Hogyan dolgozzam fel, hogy ez az ártatlan, legjobban szerető lény miattam kellett meghaljon ? 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!