Mennyi tejszínhabot adjak a macskának?
Figyelt kérdés
Láttam hogy nézte, ezért adtam neki egy nyalást az ujjamról, úgy látszik nagyon ízlik neki, viszont nem szeretném ha valami baja lenne tőle. Mennyit szabad adni neki?2021. nov. 26. 15:06
11/14 anonim válasza:
"Mennyi tejszínhabot adjak a macskának?"
Válaszoltam.
12/14 anonim válasza:
Nem hal bele, de az édes ízt a macskák nem érzik. Csak kinézi a szádból, nem kívánja :)
Véleményem szerint ne is adj neki, az a legjobb.
13/14 anonim válasza:
Az utolsó jól írja, hogy nem érzik az édes ízt (valószínűleg azért ízlik neki, mert zsíros). De sem a cukor, sem a tej nem tesz jót nekik.
14/14 anonim válasza:
Az én macskám múltkor ellopott egy megmaradt kókuszrudat, mondanom sem kell kihányta az egészet. Ő hajlamos rá h mindent is feleszik, bármi, kenyérdarab, sajt, szalámi, csoki... nagyon kell rá figyelni. Sztem az enyém is felnyalná a tejszínhabot. Én inkább próbálom kikerülni h ilyesmikhez jusson, hiába ízlik neki, nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!