Cicónak baj, ha tejszínhabot nyalatok vele?
Figyelt kérdés
Imádja.2018. febr. 4. 20:02
1/11 anonim válasza:
Ha benti cica akkor rövidesen úgyis meglátod a választ.
2/11 anonim válasza:
Gondolom nem laktózmenteset adsz neki.Szóval igen,baj.A macskák jó része laktózérzékeny.
3/11 A kérdező kommentje:
Cukrozatlan persze. Kinti, de egyszeri eset volt, úgy csócsálta, engedtem.
2018. febr. 4. 20:07
4/11 anonim válasza:
Nem minden macska laktózérzékeny, ki kell tapasztalni. Nekem egy macskám fosott a tejtől, az összes többi imádta, és kutyabaja nem volt soha tőle. Mellesleg ha készen vásárolt flakonos tejszínspray, azok közül egy csomó növényi alapú, tejet sem látott, így laktóz sincs benne.
6/11 anonim válasza:
Az én macskám is imádja. Laktózmenteset kap.. De picit nyomok neki, és neki elég is. Baja nem lesz.
7/11 anonim válasza:
Kèt benti cicám van, ugyan tejszínhabot nem kapnak, de isszák a tejet( ebből nem kapnak sokat)imádják a sajtot, a tejfölt ès a krumplipürèt, semmiből sem kapnak laktóz menteset. Sosem volt bajuk belőle, nincs hasmenèsük, egèszsègesek. Viszont tènyleg jobb biztosra menni, tènyleg sok cicus laktózèrzèkeny. A cukrosat dolgokat viszont szerintem kerülni kène...
8/11 anonim válasza:
Szerintem jobb nem kísérletezni az ilyenekkel. Annyi választék van már cicáknak való jutalomfalatokra,rudakra,csemegékre. Plusz adhatsz neki fűszermentes husit is, azt is imádják és jó is neki.
Ilyenekkel kedveskedj inkább neki.
A laktózra egyébként valóban nem érzékeny az összes macska, nálunk is csak az egyik macskának megy tőle a hasa. De a tejszínhabban ki tudja mi van, cukor tuti nincs benne?
9/11 anonim válasza:
Meg nem nagyon lattam olyan cicat,aki nem szerette a tejszinhabot.Az enyemek is kapnak meg tejfolt is.Persze csak neha egy kiskanalnyit.Azert nem art odafigyelni,ha tenyleg laktozerzekeny a cica,akkor nem kellene adni neki,de,ha nem az,akkor szerintem havonta egyszer belefer.
10/11 anonim válasza:
bocsi az off-ért :ezt a kérdést én is épp most akartam kíírni, mivel enyém is szereti és csak akkor szokott kapni ha "együtt kávézunk" a kanalammal szedek neki a tetejéről picit és a kezemről lenyalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!