Mennyi tejszínhabot adjak a macskának?
Figyelt kérdés
Láttam hogy nézte, ezért adtam neki egy nyalást az ujjamról, úgy látszik nagyon ízlik neki, viszont nem szeretném ha valami baja lenne tőle. Mennyit szabad adni neki?2021. nov. 26. 15:06
1/14 anonim válasza:
Eredeti poharasat lehet keveset , a dobozos meg a spré ami gagyi ótvar ...
2/14 anonim válasza:
Inkább ne adjál. Ízlik neki, persze, mert édes, de nincs rá szüksége.
4/14 anonim válasza:
Nem kell ilyeneket adni egy állatnak sem
5/14 anonim válasza:
Sem a tej, sem a cukor, de ha édesített,akkor se az édesítő nem kell neki. A sima cukor (szacharóz) ugyanúgy káros számáa, mint az embernek, a tejtermékre meg sok macska érzékeny.
Sima jutifalit adj neki.
6/14 anonim válasza:
Nem lesz baja ennyitől, de ne legyen ez rendszeres, mert nem tesz jót a cukor a macskának, az édesítők közül van olyan, ami kifejezetten mérgező nekik, a laktózra pedig a nagy részük érzékeny, hasmenést okoz náluk.
7/14 anonim válasza:
Ettől függetlenül elél sokáig, úgyhogy adj neki, legyen boldog arra a kis időre.
8/14 anonim válasza:
Utolsó, te meg nyomjál egy jointot, legyél boldog arra a kis időre :)
9/14 anonim válasza:
Felesleges. Ha gyereked lesz akkor ő is azt eszik amit akar, mert annyira szereti?
10/14 A kérdező kommentje:
9. Most mi van? Azért mert adtam a macskának egy nyalás tejszínhabot és megkérdeztem hogy nem e lesz tőle baja? :D Most ezt nem nagyon értem, egyébként köszönöm a válaszokat, természetesen nem kap többet a cica tejszínhabot.
2021. nov. 27. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!