"Nekiadnátok" a macskátokat?
Mondjuk a cicád beteg, és az állatorvosi kezelése pokolian drága lenne neked, gyakorlatilag vagy nem tudnád kifizetni, vagy csak hitellel.
Ekkor egy ismerősöd felajánlja, hogy ő kifizeti a teljes kezelést, csak ő hordhassa, az ő által kiválasztott, profi helyre.
Az ok, hogy pokolian bejön neki egy állatorvos lány, és így lenne oka odajárni hozzá.
Megígéri, hogy ha a lány lekoptatja, akkor is kifizeti a kezelést neked.
Ez fikciós sztori vagy igaz? Ha igaz, akkor én odaadnám a macskámat simán. Csak nem bántja, vagy ilyenek. Aranyos sztori am
Egyébként mi ez a nagyon drága kezelés? Utána nyilván visszaadja a cicát és elmondja mi volt, mit mondtak gondolom. Szerintem igen.
Ha valóban profi a hely, akkor úgy adnám oda neki, hogy mondjuk a rendelő előtt egy utcával, hogy oké vigye be ő, de azért megnézném tényleg beviszi-e. Illetve amikor végeztek elkérném a kezelési lapot. Az itteni állatorvos a számlával, együtt adja, ahol szerepel, hogy mit kapott az adott állat, ez esetben a macska, illetve a diagnózis és a terápia is fel van tüntetve.
Azt nem értem, mi az, hogy akkor is kifizeti, ha a lány lekoptatja, állatorvosnál egyből kell fizetni, ellátja az állatot és ki is kell fizetni.
Tehát azt nem tudom elképzelni, hogy kezeli a macskád, közben mondjuk beszélgetnek és lekoptatja, de közben a cica megkapta a szükséges kezelést és akkor adná a doki a számlát ismerősöd meg mondja neki, hogy nem fizet, mert amúgy csajozni jött? :D
És az emberekért, akik nem jutnak orvosi ellátáshoz ki felelős?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!