Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meguntam a folyamat konzerv...

Meguntam a folyamat konzerv kidobálást, legyeket, hisztit. Élhet két macska kizárólag száraztápon?

Figyelt kérdés

Mindenfélét szoktam nekik venni, pástétom, szottyos, filés, állateledel boltosat, szupermarketest, rendelőset, 60ezer ízben ..

Valamit egyáltalán meg sem kóstolnak. Deire találnék egy megfelelőt, 2 alkalom után megunják.

Besokalltam.

Eldöntöttem, hogy eléjük teszem a szárazat, az nem romlik meg, aztán ráérnek hisztizni maguknak.

De nem lesznek betegek, ha csak szárazat esznek?

2021. nov. 9. 12:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

20!

Az az állatorvos tuti valamelyik tápgyártótól kap komoly támogatást.

Szerinted, amikor levadászik egy madarat a macska, a máját otthagyja? Dehogy!

Komolyan, mivel indokolta a doki? Kíváncsi lennék.

A legjobb a nyers hús nekik. A macska húsevő. A nyers hús mellé csak pici fű kell nekik. Se táp, se konzerv, se macskatej, semmi ilyesmi.

Jó nekik a (házi)madarak húsa, a hal. Első osztályú.

2021. nov. 10. 17:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#20 Ilyet is még csak attól az állatorvostól hallottam, akinek a polcán ott sorakoztak a különféle Royal Canin tápok és érdekes módon a kutya, macska összes betegségére megoldás lett volna egy valamilyen fajta táp. :D
2021. nov. 10. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha rá tudod venni, hogy eleget igyon, nem kell a nedves. Az inkább azoknak a cicáknak jó, ha kapnak, akik nem nagyon isznak vizet egyébként.

Az én macskám is iszonyat válogatós, konkrétan kiskora óta nem hajlandó pl a natúr főtt húst rendesen megenni, egy falat néha, de van, hogy annyi sem, aztán a többit dobhatom ki, a nyersről nem is beszélve, azt meg se kóstolta soha. Pedig nem kapott előtte soha semmi bolti nedveset. Végül most Shebát kap heti 1-2 alkalommal a száraz mellé, ez se egy magas minőség, de szereti nagyon, pedig már én is kínomban vettem, mert nem kellett neki semmi, de inni meg ugyanakkor nem sokat szokott, doki ajánlotta, hogy próbáljam élelemmel is bejuttatni a folyadékot (amire ugye tök jó lenne a natúr hús, ha megenné...). Bár utóbbin azért észrevehetően javított, mikor vettem neki egy itatókutat. Nem lefetyel vadul, de azért többet, mint előtte. Esetleg ezt te is kipróbálhatnád, ha egyébként kevés vizet isznak a cicáid. Az enyém egyébként egész életében benti volt, szerintem ezért is ennyire kényeskedő meg válogatós.

2021. nov. 13. 15:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
14, persze hogy hisztizik a whiskasért, mert ízfokozós, addiktív hulladék kaja. A gyerek is hisztizne a mindennapos chips-csoki-mekiért, azt is hagyod, mert hát úgy szereti, biztos akkor jó is??
2022. jan. 10. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!