Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meguntam a folyamat konzerv...

Meguntam a folyamat konzerv kidobálást, legyeket, hisztit. Élhet két macska kizárólag száraztápon?

Figyelt kérdés

Mindenfélét szoktam nekik venni, pástétom, szottyos, filés, állateledel boltosat, szupermarketest, rendelőset, 60ezer ízben ..

Valamit egyáltalán meg sem kóstolnak. Deire találnék egy megfelelőt, 2 alkalom után megunják.

Besokalltam.

Eldöntöttem, hogy eléjük teszem a szárazat, az nem romlik meg, aztán ráérnek hisztizni maguknak.

De nem lesznek betegek, ha csak szárazat esznek?

2021. nov. 9. 12:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mienk csak száraz tápon él (állatorvosi javaslatra), mert van valami, ami piszkálja az emésztőrendszerét a konzerv kajákban. Szóval nálunk úgy van, hogy száraz táp és víz mindig igény szerint ki van téve neki az előszobában egy sarokban (Ő kinti-benti cica). És még kap jutit, de az is száraz. Szépen iszik rá, jó sokat.

Annyi, hogy a száraz tápokat érdemes váltogatni, hogy ne unja meg, nálunk 3-4 féle van itthon, és felváltva töltöm utána a tányérját.

(A nasi pedig emberkaja: gépsonka, ilyesmi, de abból fél szelet elég neki, mivel ugye ez már plusz.)

2021. nov. 9. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Megérdemelnéd hogy eléd is egész nap mondjuk száraz kekszet tegyenek,és azon kelljen élned életed végéig. Neked am mi a francnak macska?

Egyszerűen a macska nem kívánja azt a konzerves ipari hulladékot amit elé raksz,mert érzi hogy szar. Ha meg nem tudod jobb táppal etetni,minek vállaltad,nem muszáj h minden szociopatának legyen házi állata. És ne mond hogy örüljön neki,hogy ezt is kapja, mert te döntöttél úgy,hogy befogadod,neked kellene gondoskodni a változatos táplálékáról.

2021. nov. 9. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csinálom, hogy többnyire szárazat kapnak, és ilyen kis feltéphetős konzervet kapnak, ami el is fogy egyszerre. Akkor nem lesznek legyek, és nem romlik meg.
2021. nov. 9. 14:59
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

#12 Az én macskám csak whiskas száraz tápot kap pici kora óta.

Egyszer kétszer előfordult hogy elfogyott és 1-2 napig nem volt itthon. Nah ilyenkor én adhattam neki akármit... gépsonkát, sült húst, bármit.. Beleszagolt, esetleg kicsit bele is kóstolt, majd ugyanúgy követelte a tápját, látnod kéne hogy milyen hisztit letud vágni ilyenkor.

2021. nov. 9. 15:44
 15/24 A kérdező kommentje:

Szárazból a legjobbakat adom, Real Nature Wilderness marhahúsos van most itthon. Ezelőtt volt Brit Care steril-sensitive nyúlhúsos, azelőtt meg a Carnilove több fajtája is, kiskorukban Purizon és Applaws.

Konzerv féléből meg kétségbe esésemben vásároltam össze mindent Animondától és Wild Freedomtól kezdve egészen a bolti 100grammos kis tálkás kajákig mindent.

2021. nov. 9. 16:22
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Táppal vigyázz, az olcsóbbakat pedig keverik gabonafélékkel, a macska pedig abszolút nem növényevő állat.

Vagy egeszítsd ki főtt hússal, vagy nagyob márkás tápot vegyél. De vannak még ilyen folyékony tápok is, az is jó lehet.

2021. nov. 9. 16:43
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Nincs a környéken halastó? Én hordtam haza a horgászok által partra kidobált "szeméthalat", törpeharcsát és naphalat. Le kell vágni a tüskét, utána első osztályú macskaeledel lesz belőle.

Jobb, mint a táp.

2021. nov. 9. 17:43
 18/24 anonim ***** válasza:

A nyers húst még megpróbálhatod.

Vagy az Almo nature-t, abból a kitten az egyik legjobb.

2021. nov. 10. 06:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Nyers húsnál disznót semmiképpen sem, inkább szárnyasokét. De főve szerintem jobb lenne, a férgesség és egyéb gondok megelőzése végett.
2021. nov. 10. 09:22
 20/24 anonim ***** válasza:
41%
Én nyers csirkemájat adtam neki egyszer, amikor betegség után lábadozott. Nagyon letolt érte az állatorvos:(
2021. nov. 10. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!