Meguntam a folyamat konzerv kidobálást, legyeket, hisztit. Élhet két macska kizárólag száraztápon?
Mindenfélét szoktam nekik venni, pástétom, szottyos, filés, állateledel boltosat, szupermarketest, rendelőset, 60ezer ízben ..
Valamit egyáltalán meg sem kóstolnak. Deire találnék egy megfelelőt, 2 alkalom után megunják.
Besokalltam.
Eldöntöttem, hogy eléjük teszem a szárazat, az nem romlik meg, aztán ráérnek hisztizni maguknak.
De nem lesznek betegek, ha csak szárazat esznek?
Micsoda válogatós banda... :D Az enyéim is ilyenek.
Amúgy nem lesznek betegek. Egy jó minőségű száraztápban benne van minden olyan tápanyag, amire szüksége van a macskának. Arra figyelj, hogy víz mindig legyen nekik.
Én csak és kizárólag száraz táppal etetem a macskáimat már sok éve.
12kg-ós kiszerelésben veszem így jó pár hétig nincs rá problémám.
Én is 99%-ban táppal etetek. A jó minőségű tápban minden megvan, ami kell nekik. Nem éhesek, nem habzsolnak és kevesebbet szarnak. :D
Próbálkoztam náluk anno hússal is, de még fintorogtak is és otthagyták a tálban.
Teljesen jó a szaraztap. A fogaiknak nem jó a sok nedves
Érdekes jo minőségi, gabona mentes tapot venni, magas hustartalommal.
A macska vesebetegségeinek ezer más kiváltó oka van a száraztápon kívül. Ráadásul ez nem jelenti a macska életének a megrövidülését, ha kezelve van a betegsége. A kedves fentebbi válaszoló nyilván lesz*rja, ha az állatai betegek lesznek, ezért lett rövidebb életű a beteg macskája.
Az én macskáim étkezésének kb. a kétharmada nedves táp, mégis vesehomokja van az egyiknek. Az előző macskám kizárólag nyers húsokat evett, száraztápot soha, és mégis vesebeteg lett még fiatalkorában. 22 évig élt, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!