A szomszéd macskáját elgázolták előttünk, kinek a felelőssége elásni a tetemet?
#12:
Jól van, egysíkúagyú macskab*zi vagy, tudjuk, köszönjük, nem kell ezt itt fitogtatnod.
Ha a kutya megy át a szomszédba macskát fogni a kutya gazdája a hibás, ha a macska megy át a szomszédba és a kutya a saját területén megfogja a macska gazdája a hibás. Ez nem macskás vagyok-kutyás vagyok dolog, hanem 'az én birtokomon vagy a tiéden történik' dolog.
Amúgy én valószínűleg elástam volna szegény macskát. Nem lett volna szívem nézni ahogy ott aszalódik, arról nem ő tehet hogy a "gazdája" egy szívtelen utolsó féreg.
Egyszerűbb fellapátolni és bezsákolni ameddig még nem férgesedik és nem bomlik.Nem a te cicád tudom,de akkor is előtted fog romlani-bomlani szegény.Utána lehet hívni gyepit hogy vigyék el,veszélyes hulladéknak számít
tetem azthiszem.
És (!)
Nem a kocsis a hibás,nem őt kell szidni.Ha nem lenne macska amit elüssön most nem feküdne ott az a szerencsétlen állat.
Ha valaki macskát tart ne az utcán tartsa,hanem otthon.Magadnak szerezted be nem az aszfaltnak.
Akinek kicsit is TÉNYLEG fontos a macskája és szereti az nem engedi ki,mert tudja,hogy ha nem autó akkor kutya,másik ember,vagy bárki megölheti,elviheti.Kismacskát még a bagoly is elviszi.
(És amúgy törvénybe ütközik a saját telkeden kívül szabadon hagyni kószálni az állatodat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!