Ha a szomszéd macskája az én kertembe fosik, azt kinek a dolga feltakarítani?
Te vagy az a félbolond, aki ki akarta vinni az állatot a pusztába? A másik kérdésednél nem osztottak szét eléggé? Próbálj meg a környezettel együtt élni, ha egy kis macska szar ennyire felzaklat, ott vannak problémák a toronyban.
Amúgy de, a szomszédod felelőssége, hogy ne menjen át a macska, és szerintem írtak elég alternatívát a válaszolók, hogy mit tudsz kulturált módon tenni.
32 csak hiszed hogy nem érdekli,nálam nem kevés szomszédot zavar. Szóval lehet ezt szépíteni meg magyarázni,de akkor se normális. Összeszarják a lábtörlőt a füvet,és nem, nem kaparja be. Mindent jelöl ami olyan büdös hogy eltüntetni se lehet igazán.
Arról nem beszélve,hogy rengeteg betegséget terjeszt mert persze oltás,féregtelenítés az luxus a gazdinak. Ivartalanításról már nem is beszélve.
Nekem megmondta az állatorvos is,hogy a macska terjeszti a legtöbb kórt.
Igazából minden macska gazda felelőtlen aki kicsapja a macskát hagy menjen. Elütik,kutya szétszedi,megmérgezik,menhelyre viszik vagy bármi az a ti felelősségetek,nem kell mást hibáztatni.Volt kutyám is macskám is de ha kinti lett volna a cica és baja esik nem mást hibáztatnék csak magamat.
33 igen, a gazdi felelőssége. Ha meg valaki szándékosan bánt, pusztit el egy állatot, az meg az felelőssége, ami jelenleg büncselekménynek minősül. Azért lássunk már tovább az orrunknál...
Persze itt nem az a megoldás, hogy akár hagyjuk, de szerintem bőven írtak javaslatokat, hogyan lehetne kulturáltan megoldani
Nem,nem a macska hibája, de minek macska egy olyannak, aki szarik rá?
Elvitetem, csapdával, keresek neki egy olyan gazdát, aki oda is figyel rá.
Nekünk a kapu elé dobják a szemetet idegenek, inkább össze szedem magam mert olyan emberek akikkel jobb nem kikezdeni.
Mindenképp beszélj a szomszéddal. A megoldás az lenne ha bent tartaná a cicust, hiszen köteles ezt betartani, viszont vidéken eléggé nehezen tartják ezt be sajnos.
Én visszadobáltam a szomszéd teraszára. Nekem is van 2 macskám, bentiek, de akkor már azon is elgondolkoztam, hogy az ő végterméküket is átdobálom.
Akkor gurult el a gyógyszerem, amikor az ivaros kandúrjuk összepisálta a hintaágyunk matracát. Akkor átcsengettem és mondtam neki, hogy vehet egy új matracot és a későbbiekben nem szeretném mégegyszer meglátni itt a macskáját.
Előtte már tönkrecseszte a lábtörlőnket, kidobtam, vettem újat. A kert közepére szart, a fűbe, letörte hátul a veteményesben a paradicsompalántáimat stb.
De akkor még mindig úgy voltam vele, hogy jó, nem szólok, macskabarátok vagyunk mi is...de hol a teraszra rókázott, hol lepisálta amit ért, szóval elegem lett.
Mondtam neki, hogy legközelebb átb.szom a 30 kilós kutyát a kerítésen, hogy odaszarjon a kertjébe és akkor meglátom mennyire őszinte a mosolya.
Azóta nem láttam a kertben a macskáját.
Kamukérdés.
A macska nem fosik szanaszét a kertbe, ugyanis gödröt ás magának, amit utána visszatemet. Úgy hogy aligha szedegeted te utána a végtermékeket. Troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!