Kertes házban szomszédból átjáró macskák ellen kinek mi vált be?
Kutya :)) Amíg volt.
De amúgy, ha tudod kikhez tartoznak ezek a macskák, akkor első körben szólnék neki, hogy próbálja meg már a saját telkén belül tartani őket.
Egy jól képzett kutya, ami a sajátjainkat nem kergeti. 😄
Kicsit időigényes, de megéri a befektetett időt/energiát.
3-as, azt meg hogy?
Amúgy a légynek sem ártanak... Állatundoritiszed van, kedved kérdező?
Macskabiztos kerítéssel, kedves 5-ös. Igen, pénzbe kerül és időt is kell szánni rá, de szerintem megéri, hogy a macskám ne lemérgezve, vagy összeverve jöjjön vissza (már ha visszajön).
3 cicánk van, imádnak a kertben lenni. De tudom, hogy a szomszédok közül többen nem szeretik a macskákat, így megtettünk mindent, hogy az udvar szökésbiztos legyen.
Én is nyugodtabb vagyok így, mert nem kóborolnak jobbra-balra és a szomszédokat sem zavarjuk. Mert igen, azzal, hogy olyan élőlény lenne a kertjükben, amit nem szeretnek, zavarnánk őket a saját otthonukba.
Légynek se ártanak, csak a madaraknak, tyúkoknak, halaknak (kerti tó), telefossák a kertet, kihempergik a veteményest, stb.
Tényleg semmi kárt nem tesznek 🤔 csodálkozok miért mérgezik őket 🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!