Kertes házban szomszédból átjáró macskák ellen kinek mi vált be?
igen, van, pl. anyum is, aki olyan szinten allergiás, hogy ha a terasz ajtajánál áll a macska, már bedugul tőle. Viszont ha nyitva az ajtó, nagyon sok macska simán besétál rajta.
Most figyelj, nem akarom bántani a macskákat, de ha képesek vagyunk a kutyát kerítésen belül tartani, szerintem elvárható, hogy a macska is a saját telkén maradjon. Most már nem az van, hogy majd csak elütik valahol, akinek fontos az állata, nem engedi az utcákon kóricálni.
13 tevedsz
A kutyat megkotod vagy kennelbe zarod,vagy akar ha szabadon van ugysem maszik at a keritesen. A macskat viszont nem tudod bent tartani. Hozzam ha idegen macska jon be azt a kutyam elintezi vagy elzavarja es tobbet nem mer bejonni. Az en macskaim is barmerre koszalnak,ivartalan kandurom 16 eves es meg eddig nem esett baja pedig neha 3-4 napra is elmaszkal
Én szóltam a teljes szomszédságban, hogy mérget rakok ki, és pont leszarom kinek a Cirmikéje zabálja be.
Átjárt a sok dög, teleszarták a veteményesem (egye meg a répát úgy a kedves gazdája), terrorizálták a kutyám (igen, ez van, elég gyáva tacskóm van, aki megijed ha 3 macska ráront).
Utánanéztem, a saját telkemen azt teszek ki, amit akarok. Felőlem meg az összes macska felfordulhat, pont leszarom. Érdekes mód azóta elvétve tévednek be hozzánk...
16 Te egy büdös állatkínzó vagy és ki is írod. Ha velem közölné valaki, hogy mérget tesz ki, akkor azzal a mozdulattal orrba könyökölném.
Azt teszel ki, amit akarsz? De ha a macska megeszi, akkor az ok-okozati viszony megállapítható.
17-es válaszoló, aggresszió helyett inkább igyekezz a saját portádon tartani a saját állataidat!
Senki másnak nem kötelessége elviselni a te macskádat. Akkor sem, ha csak heverészik más hintaágyában a kertben és akkor sem, ha éppen a szomszéd kisgyerekek homokozóját sz_rja tele.... (tudom tudom, a tiéd aztán soha)
"Persze, pont a te veteményesedbe szarnak..."
Szarnak azok mindenhova.
Mi sem szeretjük, mikor átjárnak. Tudom, a macskatartókat rohadtul nem zavarja, de förtelmes a macskahúgy-szag is. Minden állatnál alap, hogy úgy tartom, hogy ne mászkáljon át máshoz (van, ahol ez könnyebb, van ahol nehezebb). Meg kéne tanulni, hogy a szent macska sem kivétel. Vagy akkor lehet más háziállatot választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!