Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha a szomszéd macskája az én...

Ha a szomszéd macskája az én kertembe fosik, azt kinek a dolga feltakarítani?

Figyelt kérdés
Mert eddig én voltam a balek, hogy összeszedtem és kidobtam a végterméket, de már kezdem unni.

2021. szept. 15. 13:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%

Basszus,de szerencsém van,hogy nem ilyen összeférhetetlen szomszédaim vannak.

Itt is ugat a kutya,szarik a macska ahol akar.

Fűkaszál, permetez, fát vág , szalonnát süt, bográcsol, füstöl mindenki. Mégse szólogat be senki a másiknak.

Kertesházban lakni ilyen...

Ezzel jár.

A társasházban hallani,ha a jön megy a lift,azt se használja senki?

A gyerek ne

tolja a kisautót a földön?

A játszótéren kussoljon mindenki?

Az őzeket az állam zárja be, kösse meg vagy lőjje le az összeset, mert bejárnak a tanyákra a gyümölcsösbe?

A madár ne repüljön át az úton,a nyúl meg főleg ne szaladgáljon,mert engem minden és mindenki zavar???

Nem hiszem el,hogy az ilyen emberek azt hiszik,hogy az egész világ nekik kéne vigyázzba álljon, nehogy megzavarják a kis nyugalmad??

Mert te lábujjhegyen élsz...

Persze persze..

Ahelyett hogy szórnál kb fél négyzetméter sódert vagy homokot a kert sarkába,aztán odajárna csak a macska.

Nem!

Ne szarassa oda!!

Mert amúgy szerinted mennyi az esély rá,hogy oda küldi???

2021. szept. 15. 14:17
 12/40 A kérdező kommentje:

11

A szomszéd kutyája ugat, de nem az én kertemben, úgyhogy nem érdekel.

Amíg a saját kertjében bográcsol, permetez, fát vág, fűkaszál, az sem zavar (de ha a saját kertemben vágja a füvet, annak még örülnék is).

A gyerek toljon, amit szeretne, amíg nem az én kertemben teszi, nem zavar.

Ha nem az én kertem a játszótér, akkor ordítozhatnak nyugodtan.

Nincs tanyám, a kert nem tanya.

Szeretem a madarakat, és a nyúlakat is. Ezek viszont nem háziállatok, így gazdájuk sincsen (kivéve a házinyúl, de az ritkán ugrik át a kertbe fosni).

Én elhiszem, hogy vannak ilyen emberek, akik ezt hiszik, mert nélkülük unalmas lenne a világ. Kicsit irigylem is őket, hogy nem tartozom közéjük. :)

Én kérek bocsánatot. Holnap venni fogok 1 zsák sódert, és felszórok vele pár négyzetméter kertet, amibe több év munkám van, mint amennyit ez a macska élt eddig a földön. És ez még azután is meglesz, hogy már nem él. De még bársonyszőnyeget is leterítek neki, sőt, még meg is tanítom neki, hogy mindképp ott végezze el a dolgát, hisz én ilyen jó fej szomszéd vagyok, hogy a gazdi felelősségének a terhét a vállamon hordom, és az időt is hasznosnak érzem, amíg nem neki kell törődnie azzal, ami az ő feladata lenne. :)

2021. szept. 15. 14:33
 13/40 anonim ***** válasza:
19%
Találsz ki majd más problémát utána. Úgy irigyellek, hogy csak ezzel foglalkozol, semmi egyéb gondod.
2021. szept. 15. 14:38
 14/40 anonim ***** válasza:
74%

#13:

Szerintem szállj le a kérdezőről és húzzál el innen a jó zsákos francba. Mielőtt még nagyobb segget csinálsz a szádból.

2021. szept. 15. 14:44
 15/40 anonim ***** válasza:
68%

A gazdájának a feladata,mint ahogyan én is felszedem a kutyám után. Persze a kutyaszar közterületen mindenkit zavar de a macska beleszarhat a veteményesbe mi? Hihetetlen mennyi bolond van itt komolyan. Aki nem akar szarban élni az menjen tanyára? Menjetek azok akik nem képesek tiszteletben tartani a másikat. Nem az a világ van mint régen,hogy mindenhol macskák voltak aztán fogták az egeret és mindenki letojta őket.

Kertvárosban élek és engem is zavar ha macskaszar van a kertben,sőt a szomszédomat is zavarja és még sok más embert.

Az nem kifogás,hogy de hát macska azzal nem lehet mit tenni...De lehet.

11, te meg ugye nem gondoltad komolyan hogy a saját kertjébe majd macska szaratót csinál? Arról nem beszélve,hogy majd még ha tele lesz már fosva még majd ő takarítsa is ki? Merthogy a macska koszosba nem jár... Ritka nagy butaságra vall ez a javaslat.

Kérdező ha máshogy nem megy fogd be és vidd el a fenébe akár menhelyre akár jó messzire ne találjon vissza. A szabadon kint lévő állat akár kutya,akár macska kóbornak számít.Utána lehet nézni.

2021. szept. 15. 14:46
 16/40 anonim ***** válasza:
87%

"Ahelyett hogy szórnál kb fél négyzetméter sódert vagy homokot a kert sarkába,aztán odajárna csak a macska."

Pontosan ezt kellene csinálnia, csak nem a kérdezőnek, hanem a szomszédnak a saját kertjében, elvégre övé a macska.

2021. szept. 15. 15:15
 17/40 anonim ***** válasza:
34%

Ja, biztos nem járna át..

Természetesen nem az ő dolga lenne,de megoldaná a problémát.

2021. szept. 15. 15:23
 18/40 anonim ***** válasza:
24%
Nem biztos, hogy megoldaná, de legalább lenne egy esélye neki.
2021. szept. 15. 15:27
 19/40 anonim ***** válasza:
83%
Én a szomszéd házának tetejére küldöm mindig
2021. szept. 15. 15:57
 20/40 anonim ***** válasza:
76%

Én is hajigáltam már át a szomszédnak,aztán ott nézték mi az...mintha fogalma se lenne mi jön ki a macskából.

Aztán játszották a hülyét,hogy hát ők azt hitték otthon végzi el...ja persze.

2021. szept. 15. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!