Ha a szomszéd macskája az én kertembe fosik, azt kinek a dolga feltakarítani?
Figyelt kérdés
Mert eddig én voltam a balek, hogy összeszedtem és kidobtam a végterméket, de már kezdem unni.2021. szept. 15. 13:34
21/40 anonim válasza:
Szólsz, megyek felszedni, amit a macskám a kertedbe hagyott. Nehogymár ingyen kapjál bármit is.
22/40 anonim válasza:
A szomszéd köteles a macskáját a saját telkén belül tartani. Jelezd a jegyzőnek a problémát, és hivatkozz jogszabályra.
23/40 anonim válasza:
Kipróbálhatod, hogy ecetet locsolsz a kerítéshez, állítólag a macskák utálják.
24/40 anonim válasza:
Mennyi tahó van itt!!
Azért elvinnétek a telepre a szomszéd macskáját, mert nálatok szarik??? Meg azért mérgeznétek meg???
Rohadjon ki a beletek, ha így gondoljátok!
25/40 anonim válasza:
Az ecet nem működik. Az automata, mozgásérzékelővel aktivált slag működik.
26/40 anonim válasza:
Megj: A mozgésérzékelővel kombinált metodika a panelgalamb ellen is kitűnően működik.
27/40 anonim válasza:
Hát igazából a cicus dolga lenne bekaparni maga után a terméket.
28/40 anonim válasza:
Naná hogy elvinném. Az én se, az állataim se járnak át a szomszédba szarni. Én ugyanezt elvárom fordítva.
29/40 anonim válasza:
28 ha a gazdája sz-rik rá, akkor egy macskától hiába várod el. De ez nem a macska hibája.
30/40 anonim válasza:
Csak szerintem nem kéne ezen problémázni?
Nyilván nem túl kellemes, de ő tud vele valamit csinálni? Nem! A macska mindenhol átmegy, átmászik. Nem minden macska benti.
Te sem tudsz azon kívül mást tenni, hogy összeszeded, ha zavar. Most csak nem hívhatod át minden nap, hogy szedje össze.
Hidd el nem te vagy az egyetlen akinek más macskája a kertjében végzi el a dolgát. De ezzel tényleg nem lehet mit csinálni. Engedd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!