A macskák látják a TV-t?
Figyelt kérdés
Mindig megfigyelem ha egy állathangot hall leül az ágyra és a majmot/egeret/kigyót/cicát/kutyát nézi...
Kutyátol fél :D Ezek szerint látja és tetszik neki??
2010. aug. 27. 12:35
1/21 anonim válasza:
biztosan látja! Az én macskám a kenósorsolás szerelmese! Elakarja kapni a labdákat!
2/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ki kell probálnom melyik műsort szereti!!
2010. aug. 27. 12:43
3/21 anonim válasza:
mamámék macskája Csőrikére volt beindulva annak idején:Dő is elakarta kapni
4/21 A kérdező kommentje:
HIHI!! Aranyos lehet
2010. aug. 27. 12:50
5/21 anonim válasza:
a macskák látása talán a leginkább hasonló az emberéhez, ezért valószínűleg egész jól látja a tévét, ezért van, hogy sok macskát leköt a tévénézés.
6/21 anonim válasza:
Bizti, hogy látják, mert volt egy cicánk, és az a fejével követte az alakokat a tévében.
7/21 anonim válasza:
Látja, csak állítólag fekete-fehérben.
Ha számítógépen húzgálod neki az egeret és észreveszi, szétkarmolja a monitorodat.
Még ha veszel 100Ft -os boltban laser pointert, (lézer ceruza) azt is imádja. Követi a fényt, így oda tudod vezetni a macskát, ahova csak akarod.
A szekrénybe is bemászik ha oda világítasz neki.
8/21 anonim válasza:
ja,az én nyulam az bisztos hogy látja mert mindig nézi
9/21 anonim válasza:
Igen látja, és nézi is! Mikor TombRaidereztem(számgépes játék) állandóan odaült és nézte:D
10/21 A kérdező kommentje:
Na az tök jó!! Most akarok neki mindent venni!!!
Ezek mennyibe kerülnek??
körömélesitő
póráz
ami sokáig elég macska menta
(oltás nem kell mert benti)
ivartalanitás
2010. aug. 27. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!