Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak vele?

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Valaki betett egy kis macskát az udvarunkra. Én erre tippelek, mert a kerítésnél találtam.

[link]

Nagyon pici, szerintem még szopnia kellene.

Mindenképp szeretném megmenteni. Mit adhatok neki enni?

Sajnos falunk lakok, csak 50 kilométerre van állatorvos, ahol vehetek neki tápszert. Ráadásul szombat van. Nem biztos, hogy vasárnap találok is olyan boltot, vagy állatorvosi rendelőt ami nyitva is van.

Hétfőn azonnal intézem neki. Addig kibírja? Mit adhatnêk neki addig is?

2021. júl. 10. 17:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

kepfeltoltes.com ÁSZF:

"A képek alapesetben 2 év után törlõdnek, azonban a törlést kérheti a Felhasználó bármely idõpontban. Amennyiben felhasználója nincs, a kép linkjének e-mailben való elküldésével."

2021. júl. 11. 00:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. júl. 11. 00:52
 23/29 A kérdező kommentje:
Töröltettem.
2021. júl. 11. 01:06
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Most telefonáltam egy falubelinek, 2 anyamacskájuk van. Remélem elfogadja az egyik. Majd írom mi lesz. Kecske tejet próbálok még beszerezni, ha mégsem fogadnák el a mama macsekok.

Persze, pont most telefonáltál.Jól van.Egyébként nincs jobb dolgod mint félrevezetni az embereket itt? Akik meg elhitték a kérdést azok meg is érdemlik.

2021. júl. 11. 09:11
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért pontoztak le.Csak az igazat mondtam.A kérdés annyira

kamu mint ez a videó:

[link]

2021. júl. 11. 18:48
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért pontoztak le, mert ostoba vagy 🤷‍♀️
2021. júl. 11. 19:00
 27/29 A kérdező kommentje:

Attól mert unatkozol és próbálsz provokálni másokat névtelenül, még ne hidd, hogy erre mindenki vevő.

Mikor az angol hülyeségeidet nyomattad itt a kérdés alatt nem tűnt fel, hogy a kutya nem méltat szóra sem?

Látom a pontozásaidból is, hogy neked ez a mániád. Értelmetlen provokatív válaszokat adni, hátha valaki válaszra méltat, és nem fogsz unatkozni...

Szánalmas vagy. :)

Akit esetleg érdekel, a cica jól van, és marad is az anya macsekkal. Aztán ha elég erős, jön hozzám. :)

2021. júl. 11. 19:15
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Attól mert unatkozol és próbálsz provokálni másokat névtelenül, még ne hidd, hogy erre mindenki vevő.

Mikor az angol hülyeségeidet nyomattad itt a kérdés alatt nem tűnt fel, hogy a kutya nem méltat szóra sem?

Látom a pontozásaidból is, hogy neked ez a mániád. Értelmetlen provokatív válaszokat adni, hátha valaki válaszra méltat, és nem fogsz unatkozni...

Szánalmas vagy. :)

Akit esetleg érdekel, a cica jól van, és marad is az anya macsekkal. Aztán ha elég erős, jön hozzám. :)

Jól van a cica?Ooooo,de jó.Cukor falatkám. Te egy valódi lovag vagy.A viccet félretéve.

Én nem provokálok senkit. Angol nyelven meg nem én írtam.Spanyolul beszélek csak egyébként ha érdekel.Te provokálsz mindenkit amikor kiraksz kamukérdéseket.

2021. júl. 11. 19:30
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

28, de legalább veled ellentétben én tudom hogy ha új mondatot kezdek, az elé kell egy szóköz 😉

Ha már értelmetlen és irreleváns dolgokba kötsz bele, akkor illene helyesen írni.

Ostoba pedig azért vagy mert még azt sem tudod, mi az az exif data. Azért egy közepesen intelligens ember ennyiből le tudja szűrni hogy kamu vagy nem, de neked ez nem sikerült.

2021. júl. 11. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!